Q10
Re: BlackBerry Q10
Не ти трябва blackberry план за телефоните им с операционна система bb10. С обикновен пакет данни можеш да си ползваш всичко на q10. Това, което спря мен от покупката на blackberry e, че не може да се пише на български език. Има възможност да пишеш на руски, но подредбата на клавишите няма нищо общо нито с фонетичната българска, нито с BDS клавиатура.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Благодаря ти за помощта! А какво значи обикновен пакет? Все пак трябва да плащам за някакъв пакет или не съм разбрал?
Човека ти казва, че можеш да си ползваш берито с неограничен пакет за данни, като всеки друг смартфон!
Мен друг въпрос ме мъчи, защото цената му е такава дори с абонаментен план?
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/black_berry_q10/offers
Мен друг въпрос ме мъчи, защото цената му е такава дори с абонаментен план?
http://vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/black_berry_q10/offers
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
Какви са тези безумни цени:X
-
Има ли значение къде е произведен телефона? Гледам,че има от Мексико,Китай,Унгария! Канадски ли трябва да търся или....
-
- Регистриран: 10 май 2010, 15:24
Няма значение от къде. Телефона е много добър. OS 10 е невероятна. Можеш да слушаш в youtube да работиш по програми едновременно. Това само BB OS 10 го поддържа за сега в мобилните телефони. Един истински мултитаск в реално време само BB OS 10 го може за сега. А email клиентите са направо S- класа сред телефоните. Вече и андроид приложения има възможост да се инсталират директно на телефона/ което все още не е в блякбери apps маркета/. Батерията ми издържа 1 ден с интензивно ползване без да се притеснявам и ограничавам. Блокиране на системата не съм имал никога. Дисплея му е малък малко, о ако не играеш Hi енд игри след 1 месец няма да ти се иска друг телефон. Проблема с кирилизацията на клавиатурата съм решил чрез програма на която се пише на кирилица следва- копи и пейст. Малко трудно ако ти звучи - аз свикнах бързо и не ми прави впечатление. Ако искаш кирилизирана клавиатура има по чуждите интернет магазини. Голямо удобство е и лаунчера: Всичко се слайдва наляво, надясно и усещането е прекрасно. Гласовото предаване е много над средното ниво почти HD. За избор на Z10 или Q10 или Z30 сам реши/Изборът е вече на стил, желание усет в ръката/ Успех с избор а устройство.Това бе от мен за Blackberry Q10.
Мисля да си купя този телефон, защото ми е идеален на големина и ще ми е много удобен. Имам note 2 ама ми е много голям и неудобен и започна и да издава багажа. :D Трябва ми предимно за писане - facebook, viber i whatsapp, та затова искам да питам тези, които го имат, могат ли да се инсталират тези приложения и вървят ли гладко (viber i whatsapp) за фб знам. 2-рото нещо, гледам, че батерията му уж трябва да е 2100 mAh, а пък е 1800 mAh и издържа ли поне ден при г/д усилено ползване? Мерси предварително.
Здравей,
надявам се да не е късно. Whatsapp и Facebook има в самия маркет на Blackberry, които работят много добре. Viber може да се свали от Android, но работи доста тегаво, ако трябва за чат може да ти свърши някаква работа, но с обажданията вече е много сложно. Батерията е добра, на мен ми издържа ден без проблем, ако не го ползвам много може и два да изкара.
надявам се да не е късно. Whatsapp и Facebook има в самия маркет на Blackberry, които работят много добре. Viber може да се свали от Android, но работи доста тегаво, ако трябва за чат може да ти свърши някаква работа, но с обажданията вече е много сложно. Батерията е добра, на мен ми издържа ден без проблем, ако не го ползвам много може и два да изкара.
Viber също е наличен в BB World. Работи и за войс и за чат без проблеми.
Viber в BB World за Q10 няма! Има за BB апаратите без физическа клавиатура.