Qtek(HTC) 9000
Re: Qtek(HTC) 9000
Здрасти Мен,
направо ми четеш мислите. аз около година следа дискусията около смарт фони и ПДА. нормално всичко има + и -. Честно още не мога да преценя реално, защото всичко много конкретно зависи от работата, която имаш.
За мен става въпрос за РАБОТА. То е ясно, че за гъзарията почивен ден няма, ама не и в моя случай.
Ето между кои модели се лутах:
Qtek9000
PalmOne - LiveDrive
Nokia 9500
i BenqSimens.
Ако имаш повече инфо за този последния на Б-сименс, може да ми пуснеш на мейл. твоя не го открих, затова ако искаш пусни на моя: [email protected]
Не разбрах има ли проблеми с кирилица - писане най-вече и фонетична кирилица в частност?
поздрави, надявам се да държим контакт.
чао.
направо ми четеш мислите. аз около година следа дискусията около смарт фони и ПДА. нормално всичко има + и -. Честно още не мога да преценя реално, защото всичко много конкретно зависи от работата, която имаш.
За мен става въпрос за РАБОТА. То е ясно, че за гъзарията почивен ден няма, ама не и в моя случай.
Ето между кои модели се лутах:
Qtek9000
PalmOne - LiveDrive
Nokia 9500
i BenqSimens.
Ако имаш повече инфо за този последния на Б-сименс, може да ми пуснеш на мейл. твоя не го открих, затова ако искаш пусни на моя: [email protected]
Не разбрах има ли проблеми с кирилица - писане най-вече и фонетична кирилица в частност?
поздрави, надявам се да държим контакт.
чао.
Pratih ti mail Pinochet...
-
- Регистриран: 14 май 2004, 19:59
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КОЙ ВНАСЯ ТОЗИ ТЕЛЕФОН В БГ И ОТКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ НАЙ-ТЪНКО С ДДС ИЛИ БЕЗ ДДС
Qtek(HTC) 9000
От Интернет! ;-) некой бг сайт. Като тоя примерно.
Spored men za da se wzeme edin telefon to naj dobre e da se wzeme ot golqma kompaniq. Az pritejawam edin takyw telefon i sym strashno dowolen ot nego. Funkciite sa mu neweroqtni. Otnosno mqstoto ot kydego go wzeh e Mtel. Prowerih i razlikawa w cenata mejdu Mtel i drugite magazini ne e powe4e ot 50 lv, koeto za tozi klas telefon e nishto. Otgore na wsi4ko telefonite kojto se wnasqt ot Mtel sa istinski i Mtel si e wnositel. Towa moga da go garantiram zashtoto na mojta opakowka pisheshe 4e Mtel e wnositelq.
-
- Регистриран: 09 сеп 2006, 22:30
KLASIKA PROSTO KLASIKA OBA4E IMA I TAPACI KOITO GLEDAT VAN6NIA VID!!! NAI VAJNI SA EXTRITE
tiq telefoni nemoga da gi vuzpriema s tiq golemi ekrani...Ma toq specialno mi haresva
Мога само да кажа че това е страхотна машинка :::)))
Не по-маловажна е гаранцията - Мтел дават 3г. (!!!) за моя TyTN.
То това за гаранцията е страхотно но си мисля че едва ли ще го ползваш 3 години ::))) все пак тези джаджи oстаряват и се подменят ::)) но 3 години се е ехтра ::))) а двоя HTC мисля че е страхотна машинка преди няколко месеца се чудих дали да си я взема или да си взема FST830 и за малко да си го взема само единствено ме спря процесора но като цяло ме кефи ;)) този Qtek 9000 обаче е уникална машинка само едно си мисля че за мен няма да е удобнои то е този въртящ дисплей имам чуството че след 4-6 месеца ще се разхлопа но всичко друго е ехтра :))))