Реална цена за мобилен разговор.
Реална цена за мобилен разговор.
Месечна такса: 5.00 лв. с ДДС.
Цена на минута разговор към всички опрератори: 0.10 лв.
Цена на минута разговор към оператора: 0.02 лв.
Цена на СМС към всички: 0.2 лв.
Цена на ММС: 0.5 лв.
Цена за данни: 0,01 лв. на 1 MB.
И пак ще са на печалба!!! От въздуха им идват парите. Това за мен са реалните и разумни цени за пазара в бг.
Цена на минута разговор към всички опрератори: 0.10 лв.
Цена на минута разговор към оператора: 0.02 лв.
Цена на СМС към всички: 0.2 лв.
Цена на ММС: 0.5 лв.
Цена за данни: 0,01 лв. на 1 MB.
И пак ще са на печалба!!! От въздуха им идват парите. Това за мен са реалните и разумни цени за пазара в бг.
Re: Реална цена за мобилен разговор.
Много са ниски, те имат да плащат заплати, интернет, на държавата данъци, ток за станциите, подръжка и още много. Тези тарифи са отлични за бизнес план, но с абонамент напр. 30лв. с ДДС. Намалявайки месечната такса с по 5 лева да се вдигат всички тарифи с по 30-40%, от дадените от теб тарифи звучи по правдободно не мислиш ли?
хахах реалната цена на смс е 20ст ,а на 1мб гпрс 10ст!що не ходиш да се снимаш?
хах кефиш...всеки иска да е така ама _|_ ...все пак живееш в България нямаме нищо общо с другите страни...
znachi tova sam go smetnal grubo. daite i vie neshto kato tarifi.
Preporaki:
1. zaplatite shte si gi namaljat malko.
2. za podrazhka na pc, bazovi stancii praven otdel, 6chetovoden itn. do 50- 60 choveka sa dostatachni.
3. za reklama parite se spestjavat. NE SE PRAVI TAKAVA!
njama nuzhda ot reklama pri takiva ceni....btk dane bi da se e reklamiralo navremeto?
4. da poorezhat tuk tam njakoija i druga bezpolezna "patka"(sluzhitelka), kopjato dori ne mozhe da mi kazhe elementarni neshta kato ja pitam.
variantite sa mnogoooooo.
Mogat ,no ne iskat!!!
PP.Siguren sam,che mezhdu vas ima mnogo po-dobri specove ot tezi, koito rabotjat v 3 te operatora, no njama da vi vzemat za6toto ste kadarni i 6te gi zasenchite i 2. NJAMATE VRAZKI za tam.
Preporaki:
1. zaplatite shte si gi namaljat malko.
2. za podrazhka na pc, bazovi stancii praven otdel, 6chetovoden itn. do 50- 60 choveka sa dostatachni.
3. za reklama parite se spestjavat. NE SE PRAVI TAKAVA!
njama nuzhda ot reklama pri takiva ceni....btk dane bi da se e reklamiralo navremeto?
4. da poorezhat tuk tam njakoija i druga bezpolezna "patka"(sluzhitelka), kopjato dori ne mozhe da mi kazhe elementarni neshta kato ja pitam.
variantite sa mnogoooooo.
Mogat ,no ne iskat!!!
PP.Siguren sam,che mezhdu vas ima mnogo po-dobri specove ot tezi, koito rabotjat v 3 te operatora, no njama da vi vzemat za6toto ste kadarni i 6te gi zasenchite i 2. NJAMATE VRAZKI za tam.
Не е важно колко ще ти е месечната такса , а тя да включва много екстри .
Например за 40 лв. месечна такса да имаш включени :
500 минути към всички БГ оператори и БТК
300 СМС-а ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
80 ММС- ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
10 - 20 мегабайта трафик за GPRS ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
Безплатно гледане на телевизия с много по-добро качество от сегашното , както и много програми .
Това са ми "мечтите" за момента .
Например за 40 лв. месечна такса да имаш включени :
500 минути към всички БГ оператори и БТК
300 СМС-а ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
80 ММС- ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
10 - 20 мегабайта трафик за GPRS ( на месец , а неизползваните да се прехвърлят към следващия месец)
Безплатно гледане на телевизия с много по-добро качество от сегашното , както и много програми .
Това са ми "мечтите" за момента .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ама не стрииминг телевизия, а истинска телевизия, и канали да има не от сорта БНТ и Планета, а да са UPN, CITYTV (не българската версия разбира се), NBC, SCI FI, USA, за тези канали си мечтая да се гледат, ама то дори сателитно в европа не се хващат.
Ако 100% от клиентите им ще минат на тази оферта операторите на драго сърце щяха да я предложат :)
Проблема идва от това ,че повечето са бедни и едвам си позволяват за телефон 100 - 150 лв. и са на някоя прима или бикъкнект и такива "естри" като ММС , GPRS или телевизия са му непотребни
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
az jiveq v israel i govorq za jalti stotinki ima sra6no mnogo mnogo programi-naprimer tuk nqma razlika mejdu sms i mms -cenata e napalno ednakva-az pla6tam kam 10 st-pla6tam i 39 stotinki za vsi4ki operatori no bez nikakva taxa-imam internet prez gprs ama toi e neograni4en i pla6tam kam 10 lv-svalqi si kakvoto si iska6-ako 6te go vkliu4i kam zarqdnoto i da ti ba4ka den i no6t-pak 10 leva-ako iska6 ne go puskai hi4-pak 10 kinta-sa6to nqma razlika mejdu obiknoven razgovor i video razgovor-ob6to vzeto tuk-da ima qk telefon ne e ni6to osobeno-tolko e prosto da si kupi6 tel vse edno da si vzeme6 davka-samo si vzima6 vizata-dva podpisa i si s nai qkiq tel za dogovor 3 godini i pla6ta6 tam kam 30-40 leva za samiq tel-ina4e skapanite telove kato nokia 6070 i 4erno belite ili taq moto l6 ti gi davat bezplatno-a tiq qtek-vmesto da pla6ta6 po 100lv na mesec-te sa skapi-prosto ti pravqt takava oferta 4e ako govori6 nad 200 min-prosto ne pla6ta6 tazi mesec ni6to za telefona-i ako govori6 mnogo qtek-a ti izliza bezplatno-samo v bg ako si kupuva6 tel trqbva da pesti6 taka-tuk ne e ni6to osobeno-prosto si go imat i nikoi ne govori za tova:)uspeh na vsi4ki i leka ve4er