Redmi 4X
Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
То като чета май най-евтините сензори на Omnivision са по-добри от на Samsung. Разбира се да бяха оставили Sony щеше да е по-добре... Но тия пусти центове разлика...
Re: Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
За парите си е доста добър според мен да не казвам голяма дума но като гледам как се държи батерията може и три дена да изкара нормално ползване а икономично четири дори .
Re: Xiaomi Redmi 4X
Като минус за моите разбирания отчитам това че не можеш да прехвърляш игри и приложения на Sd картата , за да ги прехвърляш трябва да се рутне телефонът .Но като цяло аз съм доволен за момента работи добре, гладко и плавно ,като цяло аз съм доволен.
Докато излезе Премиума на Сони със Снапдрагон 855, си взех този втора употреба за 150 лева, но е със 4гб. Рам и 64гб.Памет...
Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
Здравейте, искам да задам отделни рингтонове на някои от контактите, но не откривам такава опция. На предишните ми телефони това ставаше, като съответния контакт се копира в паметта на телефона, при което се появяваше опция за персонална мелодия. Някой ако е открил начин за този тел., моля да сподели. Поздрави
Re: Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
Контакти > Избираш си контакта и кликаш на него > Скролни леко надолу - Мелодия по подразбиране > Задаваш си по избор своя мелодия
https://astralmobile.bg/gsm-aparati/xiaomi-bg/xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-cena
някои пазарувал ли е от тук?
някои пазарувал ли е от тук?
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
Благодаря за отговора, след доста опити се оказа (поне при мен), че за да работи персонализираната мелодия, съответния контакт трябва да съществува само и единствено в паметта на телефона. Ако просто се копира от СИМ в телефона, си звъни с общата мелодия. Сработва едва когато контакта се изтрие от СИМ и остане само в телефона...
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi 4X
Само гледай да е в google акаунта синхронизиран. За да го имаш и след време.
Re: Redmi 4X
Единствено като минус на телефона е това че четох до колко е вярно не знам че облъчва малко повече от по скъпите модели примерно . Но това съм го чел и за повечето китайски телефони и дори за някой модели на apple .