Redmi Note 4X
Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
За да го руутнеш първо трябва да отключиш буутлоудъра. Ако при самото включване ти пише най-долу unlocked, значи вече е отключен.
Ако не ето как:
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=721838
Ако не ето как:
https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=721838
Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
@asenna5:
[i]Сега бихте ли ми казали начин за руут на телефона, че искам да изчистя една камара приложения, на които не мога да дам дизейбъл?[/i]
@KuKeR:
[i]Повечето може да ги изключиш и без root - с QuickShortcutMaker например.[/i]
Как да забраним повечето приложения на Xiaomi и Google без руут или външно приложение
forum.androidbg. com/showthread.php?tid=90569
MIUI 8 - Как да забраним ненужните Google приложения
forum.androidbg. com/showthread.php?tid=89610
[i]Сега бихте ли ми казали начин за руут на телефона, че искам да изчистя една камара приложения, на които не мога да дам дизейбъл?[/i]
@KuKeR:
[i]Повечето може да ги изключиш и без root - с QuickShortcutMaker например.[/i]
Как да забраним повечето приложения на Xiaomi и Google без руут или външно приложение
forum.androidbg. com/showthread.php?tid=90569
MIUI 8 - Как да забраним ненужните Google приложения
forum.androidbg. com/showthread.php?tid=89610
Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
кое искаш да махнеш от новия ром - просто от любопитство.
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Hangouts, Mi Remote, Duo, Play Music, MiDrop, MIUI Forum, фирменият им браузър, Feedback.. За тези се срещам. Освен това искам да сложа адблокър и за приложенията, а не само в браузъра. За това се сещам. Мога да си сложа Нова-та, разбира се, но ми се ще известно време да прекарам с фирмения им интерфейс, влиза доста свежо.
@Xiaomi, благодаря за фийдбека, разкарах ги. За руута и адблокъра ще му мисля утре, сега искам да видя кога ще падне батерията. Това нещо просто отказва да се предаде, впечатляващо с моето ползване, много впечатляващо, определено.
@Xiaomi, благодаря за фийдбека, разкарах ги. За руута и адблокъра ще му мисля утре, сега искам да видя кога ще падне батерията. Това нещо просто отказва да се предаде, впечатляващо с моето ползване, много впечатляващо, определено.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Тези приложения нямат значение.
Можеш лесно да ги спреш.
Реклами не съм видял.
Батерията е супер.
Има начини за оптимизиране.
Можеш лесно да ги спреш.
Реклами не съм видял.
Батерията е супер.
Има начини за оптимизиране.
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Колега, минах скоро процедурата по отключване на бут лоудъра на СяоМи и е някакъв кошмар. Въоръжи се с търпение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
нещо ново по темата?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Ъхъ - даже се минава през един китайски VPN за отключването и поради огромния интерес вече се чака до 15 дни одобрение, не 4...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
някой подкарал ли е бързото зареждане?
И в новия ром изчезна настройката за 4G/VoLTE - имате ли идея къде се е загубила?
Това е в менюто за сим картите
И в новия ром изчезна настройката за 4G/VoLTE - имате ли идея къде се е загубила?
Това е в менюто за сим картите