Redmi Note 4X
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
нищо ли за бързото зареждане?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
брех, никой нищо.
руските сайтове и индийците не са ми интересни.
руските сайтове и индийците не са ми интересни.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Голям зор за едно зареждане :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
по-интересно е, че от толкова хакери, никой не споделя опит.
а ноут 4 уж бил бестселър - тоест сигурно едно 5 000 бр. трябва да има в България.
а ноут 4 уж бил бестселър - тоест сигурно едно 5 000 бр. трябва да има в България.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
реших си въпросите, за бързото и безжично зареждане. легално.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Хаха, че от кога да си администрираш собствения телефон е нелегално?
Как успя да го накараш да се зарежда бързо?
Как успя да го накараш да се зарежда бързо?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
имах предвид, без отключване и руут и всичко такова.
Бързото зареждане си е вградено за куалком. Трябва щепсела да поддържа 3.0 QC и кабела да е качествен и андр. 7.1. Мен кабела ме подведе и затова се излагах толкова в тоя форум.
Относно безжичното - си поръчах основното на 2А Изходящ ток и приставка за телефона, дето се включва в микроусб порта му. и се скрива под калъфчето.
Бързото зареждане си е вградено за куалком. Трябва щепсела да поддържа 3.0 QC и кабела да е качествен и андр. 7.1. Мен кабела ме подведе и затова се излагах толкова в тоя форум.
Относно безжичното - си поръчах основното на 2А Изходящ ток и приставка за телефона, дето се включва в микроусб порта му. и се скрива под калъфчето.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
@avatarcho: [i]"и кабела да е качествен"[/i]
Да. Това може да е полезно и на други хора.
[B]USB кабелът има значение.[/B]
Например ако свържете устройство към компютъра с твърде дълъг USB кабел, може да не виждате данните в устройството.
В случая вероятно @avatarcho е имал проблем с недълъг, но тънък USB кабел, който не е ставал за Quick Charge. Не е добре да ползвате тънък USB кабел за зареждане със силно зарядно.
Redmi Note 4 идва със сравнително дебел USB кабел, тъй като зарадното му е по-мощно, за да може да зарежда за няколко часа 4100 батерията. Този кабел ли ползва с твоето Quick Charge зарядно или някакъв по-тънък?
Да. Това може да е полезно и на други хора.
[B]USB кабелът има значение.[/B]
Например ако свържете устройство към компютъра с твърде дълъг USB кабел, може да не виждате данните в устройството.
В случая вероятно @avatarcho е имал проблем с недълъг, но тънък USB кабел, който не е ставал за Quick Charge. Не е добре да ползвате тънък USB кабел за зареждане със силно зарядно.
Redmi Note 4 идва със сравнително дебел USB кабел, тъй като зарадното му е по-мощно, за да може да зарежда за няколко часа 4100 батерията. Този кабел ли ползва с твоето Quick Charge зарядно или някакъв по-тънък?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Не е само до дебелина. На kindle не беше най-дебелият, но даваше най-много ток. На 2ро място 2А кабел от оригинално Samsung 2А зарядно от 30лв. На 3то място уж 2А кабели от алиекспрес, но все пак почти двойно по-добри от масовите по магазините. Мерих ги с приложението Ampere.