Redmi Note 4X
Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Има, има. Вие къде точно търсихте? В България го има в Мтел, Виваком, Технополис, олх.
При онлайн търговци се предлагат, в Продавалника - също.
Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Можете ли да ми кажете как да вляза в девелопърското меню? Искам да му намаля малко анимациите, но не става, както при другите андроиди. :|
Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Защо да не става? Настройки - Всичко за телефона - Версия на MIUI и кликаш няколко пъти докато излезе надпис за потвърждение, че е активирано въпросното меню. После го търсиш в Допълнителни настройки.
Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
И аз го бях активирал без проблем.
Колеги, мисля да си закупя въпросния телефон от магазин тук в сайта за 285лв (надявам се да бъде коректен).
Искам да попитам притежаващите този телефон:
[B]1.Как е чуваемостта-чисто и ясно ли чувате и Ви чуват?
2.Обхвата как е: зле,нормален,добър...?
3.До андроид 7 ли се надгражда?[/B]
Благодаря! (beer)
Искам да попитам притежаващите този телефон:
[B]1.Как е чуваемостта-чисто и ясно ли чувате и Ви чуват?
2.Обхвата как е: зле,нормален,добър...?
3.До андроид 7 ли се надгражда?[/B]
Благодаря! (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Аз имам и такъв телефон и няколко самсунга и леновота.
1. Добре
2. Добър
3. Да, може и да има 8
батерията му е попрехвалена - изкарва 6 часа SOT, около 48 часа. S7 Edge ми кара пак толкова. MIUI-то не ми харесва. Дисплея мму е среден към среден.
На мен ми стъпи 240лв, без гаранция. Моето мнение е по-добре J5/J7 2017.
1. Добре
2. Добър
3. Да, може и да има 8
батерията му е попрехвалена - изкарва 6 часа SOT, около 48 часа. S7 Edge ми кара пак толкова. MIUI-то не ми харесва. Дисплея мму е среден към среден.
На мен ми стъпи 240лв, без гаранция. Моето мнение е по-добре J5/J7 2017.
Ако е със SD имаш ъпдейт до 7. С МТК мисля, че нама. Обхват и чуваемост без проблем. Гледай да е глобална версия, не китайска с някой гаражен ром с който е твърде вероятно да имаш ядове. Батерията при мен караше над 8 часа.
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Xiaomi Redmi Note 4X
Аз не го видях за 285 лв. тук в сайта. За толкова се намира от Китай- 4/64гб версия. Моето мнение-трябва да си луд да купиш смартфон през 2018 с рам по-малка от 3гб. Не разбрах с кое J5 или J7 е по-добър. Може би с по-слабия процесор? Не. С по-малко рам. Не. А, сетих се...по-скъп е...или заради екрана...
За тази цена телефона си заслужава. Нормална чуваемост, не съм имал оплаквания, добър обхват. Към този момент глобалната версия е с Андроид 7. Ако държите на камера, това със сигурност няма да е подходящ за вас модел. За мен камерата е най- слабото място на този апарат.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black