relax 500?пак има измама
-
- Регистриран: 05 дек 2006, 17:02
relax 500?пак има измама
Мтел пак се излагат.Откога чакам да пуснат такава оферта и за съжаление днес научих ,4е не ВСИЧКИ могат да се възползват.Офертата е за нови абонати,за такива на които в следващите 3 мес. им изтича договора и PRIMA клиенти.А тези абонати с договор за 1,2 години както са повечето предполагам не могат да се възползват от услугата без да си СМЕНЯТ номера.Жалко наистина опитаха се да направят нещо ама май е едно НИЩО.
Re: relax 500?пак има измама
човече виж какво съм писал на другата тема...и аз мислех че е така ама явно на някои места като си по любезен става работата :)
-
ами значи те е вързало ама моя договор е до 09.2008 :((( и не вярвам а и е от военните карти :((( ама ще пробвам пак
пробвай от опит глава не боли, мен ми оставаха 5 месеца до изтичането на договора-в единия офис едната ми се направи и ми се усмихва тъпо насреща и каза че не става, отидох в другия и за 10-тина минутки бях готов!
-
:) така и ще направя,няма да ги оставя ей така :) ей сега и на *88 ще звънна
Хорааа,лесно е сменете си операторааа.до кога ще пълните гушите на Мтел????Не разбрахте ли че ще направят всичко за да им плащате дебели сметки още 1-2 години,че и 3.
е ква кирия има за мен това ? след като съотношението на номерата в телефона ми е 80:20 в полза на М-тел...на вива не знам дали имам някакви номера...ако имам ще са 1-2! А и вече 6 години нямам оплакване от М-тел...не виждам смисъл и основание да "ги оставя" :)
akose darji6 ot4tivo 6teti go napravqt.... te sa malko na simpatiq v m-tel :)
-
не,не няма шанс :((( звънях на оператор казаха,че ще ми звъннат утре.Но бяха бързи и след 15 мин се обадиха и казаха че не става! Е нищо примирявам се :)
Е казах ви ;) всеки промоционален план на МТел е така.След Април цената на този тарифен план най-вероятно ще е много по-висока.Просто са си направили сметката,че от тази промоция ще могат да се въползват малък брой хора и затова именно сега я пускат ..