Става с някои карти, с други не става. Някои visa, други Mastercard, някои с бг бин, други с английски. На късмет е. Казват, че с временна смяна на адреса с Швейцария в момента ставало със сигурност, но това създава риск да ви блокират акаунта и да ви искат куп документи(но пък при много хора минава).В@НК0 написа: ↑20 сеп 2019, 18:43Револют не работи с gpay в България. При мен не става. Ето инфо по въпроса:KOBRETI написа:
Револют се връзва с G-Pay и плащате с телефона супер лесно и сигурно. Ако има интерес, ще напиша статийка
https://www.revolut.com/help/exploring- ... google-pay
Revolut - революция или трудна задача
Re: Revolut - революция или трудна задача
Докато Revolut не обявят официално, че поддържат G Pay в България, по-добре ползвайте други карти за безконтакното плащане с телефон. Предимствата на Revolut са в другите им услуги.
Ами... Аз го ползвам постоянно
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Имам Revolut от година, но активно го ползвм от месец и половина за безконтактни разплащания (на нито едно място не съм имал проблем). Превод към БГ банкова сметка направен в 8ч сутринта пристигна същия ден (като провед от БГ банка) с третия сетълмент в 16:10 без такси/комисионни (до 11500 лева на месец при безплатния план).
Без такса изтеглих пари на БГ банкомат (уникредит) (до 450 лв на месец без такса при безплатния план). (Първо пробвах на Райфайзен банкомат - изписа, че ще вземе такса 5.70 и за 400 лв, а и за 100 лв пак толкова - отказах.)
Курсововете за конвенверсия са променят постоянно, примерно около 19-20 ч в работен ден са най-изгодни за GBP > BGN.
Може и автоматична конверсия при желан курс да се постави.
От октомври месец нашите банки вдигат месечните такси за обсужване, както и за преводи.
Ако ви трябва БГ IBAN сметка, може и един A1 Wallet (iCard) да си направите (пак без такси) и да си изтеглите парите чрез Revolut пак без такса.
Така, че определено в конвенционалните банки ще губят все повече, ако не се променят.
Без такса изтеглих пари на БГ банкомат (уникредит) (до 450 лв на месец без такса при безплатния план). (Първо пробвах на Райфайзен банкомат - изписа, че ще вземе такса 5.70 и за 400 лв, а и за 100 лв пак толкова - отказах.)
Курсововете за конвенверсия са променят постоянно, примерно около 19-20 ч в работен ден са най-изгодни за GBP > BGN.
Може и автоматична конверсия при желан курс да се постави.
От октомври месец нашите банки вдигат месечните такси за обсужване, както и за преводи.
Ако ви трябва БГ IBAN сметка, може и един A1 Wallet (iCard) да си направите (пак без такси) и да си изтеглите парите чрез Revolut пак без такса.
Така, че определено в конвенционалните банки ще губят все повече, ако не се променят.
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Може ли Революта да помогне в случая с чекове от Канада.
Първа Инвестиционна иск 20 евро за трансфер от 50 канадски долара.
Баща ми има пенсия от 50 долара за няколко години в Канада и се чудим как да осребряваме тези чекове.
Дали има някаква опция с револютчето?
Първа Инвестиционна иск 20 евро за трансфер от 50 канадски долара.
Баща ми има пенсия от 50 долара за няколко години в Канада и се чудим как да осребряваме тези чекове.
Дали има някаква опция с револютчето?
Няма начин на този етап през Револют.
Следя темата, ако някой знае друг вариант....
Следя темата, ако някой знае друг вариант....
Благодаря, някой като офтопик, ако предложи друго за тези чекове, че са с тримесечен срок.
Райфайзен също осребряват американски чекове. Не знам цената обаче, проверете моля и споделете тук.