С какво слушате музика в движение?
С какво слушате музика в движение?
Аз лично с телефона и невиждам никакъв смисъл да си носиш отделен плеър или радио.
Re: С какво слушате музика в движение?
Мобилен телефон + стерео Bluetooth слушалки.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ipod 160GB BLACK
С телефон и с отделен плеър...зависи кое ми е под рака, но по често използвам телефона :)
Има смисъл, ако можеш да оцениш звука. Аз имам N95, но качеството, въпреки че не е лошо, не ми стига. Предпочитам iPod 30 GB 5.5 G White, това е моят плеър. През телефона изобщо не слушам. А слушалките ми са Philips, In the Ear, шумоизолиращи и с убийствен бас. Точно каквото ми трябва за KoЯn, Rammstein, System of a down, P.O.D. , Offspring и други подобни.
И за среща с ушния доктор. ;)
За iPod съм съгласен, но кучите марки mp3 player-и са достойно заместени от мобилните апарати, лично мнение.
За iPod съм съгласен, но кучите марки mp3 player-и са достойно заместени от мобилните апарати, лично мнение.
"Предпочитам iPod 30 GB 5.5 G White, това е моят плеър."
Браво! Тази година и аз ще се присъединя към клуба! Смятам да си обновя малко техниката - [Rockboxed] iMod 80GB > Headamp Pico DAC+Amp balanced > Westone 3 balanced + Westone UM56. Засега обаче няма да стане, най-малкото защото все още не са излезли слушалките Westone 3. Може би някой ден ще му сменя диска на iMod-a със SSD.
Иначе в момента ползвам най-вече лаптопа ми + Моето Дак-че с Амп-че + UE triple.fi 10/Sennheiser PX100, а когато не съм с лаптопа - Sansa Clip 2GB + Sennheiser PX100/UE triple.fi.
А за фитнес ползвам пак Sansa Clip 2GB + Sennheiser PMX 70 Sport. Звукът е учудващо добър от Sansa-та. Скоро като излезе 4GB-товата версия(със сребристи панели, много готино изглежда) ще я взема.
Браво! Тази година и аз ще се присъединя към клуба! Смятам да си обновя малко техниката - [Rockboxed] iMod 80GB > Headamp Pico DAC+Amp balanced > Westone 3 balanced + Westone UM56. Засега обаче няма да стане, най-малкото защото все още не са излезли слушалките Westone 3. Може би някой ден ще му сменя диска на iMod-a със SSD.
Иначе в момента ползвам най-вече лаптопа ми + Моето Дак-че с Амп-че + UE triple.fi 10/Sennheiser PX100, а когато не съм с лаптопа - Sansa Clip 2GB + Sennheiser PX100/UE triple.fi.
А за фитнес ползвам пак Sansa Clip 2GB + Sennheiser PMX 70 Sport. Звукът е учудващо добър от Sansa-та. Скоро като излезе 4GB-товата версия(със сребристи панели, много готино изглежда) ще я взема.
iMod ли? Малко инфо?
Както винаги изчрепателен до последната подробност. След изброената техника от m-r,esato, аз ще бъда по-скромен. Слушам музика в движение главно на моя SE W950i и от време на време на MP3 плейъра ми PHILIPS HDD-070 - 2gb.
Браво за избора и аз ги имам тея слушалки на Филипс за големия бас - а са така миниатюрни слушалките...
И сега се кефя на чисто новия си iPod Touch - ей няма такъв екран....
И сега се кефя на чисто новия си iPod Touch - ей няма такъв екран....