S60 Nokia vs. S60 Samsung ???

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Re: S60 Nokia vs. S60 Samsung ???

Мнение от deezel » 03 авг 2008, 20:32

В Installer има една програмка, SIMport, ще ти свърши работа.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 04 авг 2008, 17:08

az bih vzel samsung moje bi... mn pove4e mi dopada kato viziq a harakteristikite sa 1 i sy6ti.. a slaidera 4e e po 4upliv to e qsno... no dori ida e nokiq pak 6te e po 4upliv.. samodeto slaiderite na samsung sa MN po zdravi ot tezi na nokiq koito se razbricvat sled 50 otvarqniq...

nokia ne me ekfqt osobeno mnogo.. prekalenosa "dyrveni"

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 04 авг 2008, 21:19

Това за Нокия може да го каже човек, който никога не е ползвал апарат на тази марка, който да е над 500 лв.
Самсунга държи класацията за най-чуплив хардуер, а Сони Ериксон за най-бездарен софтуер, особено оформлението на менюто - то затова и намира приложение само за потребители под 18 години!
Тъй, че пожелавам на господинчото под 18 годинки да събере повечко парички и да си купи хубава Нокия и няма да се изказва неподготвен!

Pr0xY
Регистриран: 31 май 2008, 00:11

Мнение от Pr0xY » 05 авг 2008, 19:04

Тва за здравината на панели,дисплей и незнам си кво са глупости.Телефона все пак не е направен за да се изпуска и не нокиа имат най-здравите телефони.Няма най-най в тва отношение просто ви зависи индивидуално за всеки апарат.Тва секи път едно и също става като се направи сравнение м/у 2 модела,или 2 ОС-а или незнам кво.Почват да се дрънкат ненужни раути извън темите и половината писано по темата не отговаря на топика...ай стига глупости.

Леонард
Регистриран: 01 юни 2004, 15:55

Мнение от Леонард » 05 авг 2008, 21:42

Samsung и Motorola са на първите места по качество на изработка.Не го казвам аз,правени са проучвания,питани са потребители и т.н.Майка ми има D600 и D900i-неведнъж са изпускани на плочките вкъщи и им няма абсолютно нищо.Тези лентови кабели са прекалено стара история,имали сме сгъваеми телефони от СЕ и слайдери от Самсунг и през цялото време са си били тип-топ,а са били ползвани активно по 1.5-2 години.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 07 авг 2008, 20:27

Точно пък D900i e много крехък и въсщност е доста дразнещ азиатски телефон като цяло. Аз не съм фен на нито една марка , но единствено Самсунг ще ги плюя докато не изкарат нещо хубаво. Това ,че майкат ти си пази телефоните е съвсем друго нещо.

Леонард

Мнение от Леонард » 07 авг 2008, 20:40

Както казах изпускала го е няколко пъти и нищо му няма.Отдавна имат хубави телефони.И защо трябва да се плюе нещо?И аз не понасям Моторола,но не ги плюя наляво-надясно.

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 07 авг 2008, 21:18

Аз нямам нищо против Самсунг - който не разбира от телефони нека си купи, но тази фирма не може да бъде сравнявана с Нокия, просто няма база за сравнение... аз по скоро не понасям Сони Ериксон, заради абсолютно бездарното меню и некачествените сглобки на по евтините модели.. попадна ми един модел W... даже цифрата не помня, една седмица не можах да се задържа с тая глупост.. само като влезна в менюто лошо ми стане - детето ми дори си поигра малко и го метна на другия край на масата.. даже един приятел купи тоя новия С-902 - сам си призна за дадените пари на вятъра, една визия и нищо повече!

Леонард

Мнение от Леонард » 07 авг 2008, 21:23

А това какво е според теб-"Аз нямам нищо против Самсунг - който не разбира от телефони нека си купи"
На Nokia само смартфоните стават.Сега когато имам 5610 със сигурност мога да кажа,че не бих си купил S40 телефони никога,добре,че този не трябваше да го плащам.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 07 авг 2008, 21:39

Аз говоря от опит и мнението ми за Самсунг не е никак добро. Когато пръскаш пари за телефони очакваш и нещо качествено. Вземал съм около 5-6 модела Самсунг и дали аз съм карък не знам ,но не съм имал толкова ядове с други марки. Просто самите им модели куцат и не ми е ясно защо са конкурентно способни, какво повече предлага Самсунг ? Единственото ми обяснение е или цена или просто хората харесват дизайните им и не си падат по грозните Нокиа например. Забелязал съм, че в Анлгия повечето хора си вземат Самсунг и това е на договор, а тарифите са едни и същи незаивисмо от марката. Повечето хора не се интересуват от функционалноста. Явно ги привлича дизайн и да пише там 5MP камера и толкова. Но как се държи батерията, колко бързо се борави с менюто, дали дисплея е крехък, какъв е потенциала на телефона и т.н. не се обръща внимание. Аз обаче обръщам ,тъй като съм ползвал най-различни модели и ми прави впечатление и за това казвам, че Самунг са много назад в доста отношения спрямо конкурентите. Моторола например може много по-малко модели да изкарва годишно ,но си заслужава да си похарчиш парите. Ако гледаме на Самсунг само за основната му функция т.е. телефония и съобщения - доста по-зле. Ако е функционалност и работа със самият софтуер - много зле. По крехки са моделите им, батериите ами... сравни D900i със SE W880i например. Какво толкова има в тоя Самсунг, че да гълта като 40 годишна волга. Както ти казах вземал съм 5-6 модела и всеки път съм очаквал нещо хубаво, но за съжаление само разочарования. Аз не се впечатлявам от ревютата , те имат за цел предимно реклама и в повечето случай са с добри отзиви за всеки модел, но в действителност негативите са много повече. Търпелив съм бил и се надявам, че в бъдеще ще имат модели , който да са с нещо по-добро. Ето за това плюя Самсунг, защото съм губил време и пари с техните телефони.
Виж не мога да кажа същото за телевизора ми. Самсунг и е перфектен, но това няма нищо общо с телефоните им. Ще видим за в бъдеще.

Отговори