S60 Nokia vs. S60 Samsung ???

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Re: S60 Nokia vs. S60 Samsung ???

Мнение от Loth » 11 авг 2008, 21:35

Ами в тези компании работят много хора в различни отдели и всички тези хора се опитват взаймно да изградят краен продукт. Предполагам не всеки си е вършил достатъчно добре работата или е имало по сериозен проблем, като инвеститори, който са спрели да ги гушат. Много причини може да има не знам каква е специално за Siemens. Явно са решили да се борят до край знам ли, но да маркетинга е повече от важен за всяка фирма и при големите компании това е голяма отговорност. Точно с добра реклама можеш да продадеш и не до там добър краен продукт. От Самсунг залагат изключително много на рекламата и влагат много пари и средства. Аз не знам за друга марка която да рекламира толкова много колкото Самсунг. На СониЕриксон не съм виждал реклами повече от година. Единствено от Нокиа също имат големи проекти за останалите единствено можеш да срещнеш реклами от операторите. До преди година от СониЕриксон рекламираха много продуктите си,но какво е станало си е тяхна политика, явно имат някакви проблеми.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: S60 Nokia vs. S60 Samsung ???

Мнение от asenna5 » 13 авг 2008, 12:00

Не е точно така..N91 е с брутални музикални възможности и определено може да мине не само за добър, а за най-добрият (до скоро - вече си имаме Е8, а и i450) музикален телефон - а от пазарна гледна точка (брой продажби и тираж) определено не е успешен - НО това не значи, че не е добър, нали така :?

За сравнение - да вземем 6300 (а и 6500 класик) за пример - най-продаваният телефон на фините от една година насам, т.е. според пазарна гледна точка е отличен - ама пък сервизите са пълни с него (много сериозни софтуерни и хардуерни проблеми). Аз лично не бих си взел подобен некачествен апарат..- макар и според общоприетите норми да минава за "МНОГО" добър..

Отговори