Събития black friday през ноември .
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Събития black friday през ноември .
Чух по радиото реклама на 18 ноември Булсатком .
Кайто поръчва от Китай 11 ноември беше миналата година . Вероятно и тази .
България други магазини 25 ноември . Информация Слухове .
Моля да съобщавате и за други дати за да е полезна темата . Правя темата информативно . Аз лично си имам смартфон и тв и въпреки че съм човек който се интересува технологии не ми се харчат пари .
Кайто поръчва от Китай 11 ноември беше миналата година . Вероятно и тази .
България други магазини 25 ноември . Информация Слухове .
Моля да съобщавате и за други дати за да е полезна темата . Правя темата информативно . Аз лично си имам смартфон и тв и въпреки че съм човек който се интересува технологии не ми се харчат пари .
Re: Събития black friday през ноември .
На 11.11. е черният петък в алито. Миналата година сайта направи 10млрд оборот. Ако го разгледате и в момента има щена за продукт и отделна цена - ОЧЕВАДНО по-ниска, която [B]ще е [/B]на тази дата. Не са като нашите велики промоции - два месеца предварително вдигат цените, за да може промоционално да ги оставят после на нормалните.
27 или 25.11 беше в Емаг.
27 или 25.11 беше в Емаг.
Re: Re: Събития black friday през ноември .
Асус Макс с 32 ГБ РОМ който взех миналия месец от Али за 150 долара с намалението за 11-ти е 140, но уж намален от 180. ;) Не всички стоки са реално намалени. Но виж има неща които целогодишно са по 30 долара, а на 11-ти ще са 6-9 долара. Миналата година пазарувах доволно наистина намалени неща, тази година също ще купя. :) Който знае какво иска ще се възползва максимално.
Re: Re: Re: Събития black friday през ноември .
Ха-ха,почнах да разглеждам без ясно намерение да пазарувам,но...
[Quote]Original LG G4 - 43 % off - US $192.82[/Quote]
Просто няма да мога да се въздържа :D
[Quote]Original LG G4 - 43 % off - US $192.82[/Quote]
Просто няма да мога да се въздържа :D
Re: Re: Re: Re: Събития black friday през ноември .
Това лято в продължение на 2 месеца LG G4 беше 168 щатски долара в сайта на ибей (дейли диълс) и беше с международна доставка 12 долара. Не е нищо специално тази цена според мен. Един Redmi Note 3 Pro (3 RAM 32 ROM, Snapdragon 650) ми се вижда по-удачния избор. ЛГ го превъзхожда само по камера.
25.11 е в еМАГ. както е в USA по стандарт последния петък на Ноември.
Иначе сега всеки петък, уикенд, седмица ще има Black Friday някъде из БГ. Някой вече почнаха.
Иначе сега всеки петък, уикенд, седмица ще има Black Friday някъде из БГ. Някой вече почнаха.
11.11 в Алито е най-голямата измама! Има сайтове и дори плъгини които показват цените преди месец и почти всичко в wish list-aта ми(около 800 продукта) е било по-евтино от бъдещата цена на 11.11.
Единствено има начин с монетките и със значките, които се събират да се ползват някакви незначителни отстъпки от 1-2-3$.
Другия минус е че ако станат като миналогодишните доставки нещата поръчани на 11.11 много често идват към Януари ако изобщо дойде защото нашите пощи се виждат в чудо.
Единствено има начин с монетките и със значките, които се събират да се ползват някакви незначителни отстъпки от 1-2-3$.
Другия минус е че ако станат като миналогодишните доставки нещата поръчани на 11.11 много често идват към Януари ако изобщо дойде защото нашите пощи се виждат в чудо.
В Али има реални намаления. Не знам какво си запазвал, но стоки които са по 30 долара целогодишно на 11 са 6-9. Чанти от естествена кожа от 150 долара целогодишно на 11ти са 50.
Re: Събития black friday през ноември .
има и добри намаления на някои стоки, но като цяло - не.
Най-продаваните стоки имат съвсем мижаво намаление, като предварително се надуват цените.
Големите намаления 40-50% са само за боклуци, които никой не купува така или иначе..
Най-продаваните стоки имат съвсем мижаво намаление, като предварително се надуват цените.
Големите намаления 40-50% са само за боклуци, които никой не купува така или иначе..
Вито, какви са били тея стоки от 30 долара на по 6-9. Иначе прегледах на alibaba офертите, и не ми се струва нещо кой знае какво.
С Емаг-а трябва да сте много внимателни. Един приятел търсеше лаптоп миналата година и гледаше цените в румънския (той не беше в черен петък) и след конверсия от леи в лева, излезе че са на същите цени. Аз си взех телевизор самсунг 40 инча за 650 лева, седмица-две по късно беше за 700, което според мен, грам не е кой знае каква оферта
С Емаг-а трябва да сте много внимателни. Един приятел търсеше лаптоп миналата година и гледаше цените в румънския (той не беше в черен петък) и след конверсия от леи в лева, излезе че са на същите цени. Аз си взех телевизор самсунг 40 инча за 650 лева, седмица-две по късно беше за 700, което според мен, грам не е кой знае каква оферта