Sagem MY X6-2
Sagem MY X6-2
За тази цене е перфектен, много добър дисплей,звук и камера с огромни възможности .
Не маловажно е и че има стендбай над 10 дни и то реален.
Имах и предмият My x5 но този е с клеси по добър във всяко отношения.Ако беше нокия с тези параметри цената щеше да е 700 а не 350 лв
Не маловажно е и че има стендбай над 10 дни и то реален.
Имах и предмият My x5 но този е с клеси по добър във всяко отношения.Ако беше нокия с тези параметри цената щеше да е 700 а не 350 лв
Re: Sagem MY X6-2
Телефона определено си струва цената. Жалко,че в БГ почти не се продава...
напратив,телефона го има в германос за 349 лв и в ДА-ДА за 369 лв
Направо е убиец спрямо много други дори на по висока цена
Направо е убиец спрямо много други дори на по висока цена
Ооо.. не съм обърнал внимание.. Това е много добре за нашия пазар.. Сигурен съм,че ще намери своите почитатели, защото връзката цена-възможности е много атрактивна! :)
Има го и на сайта на 2ве!
телефона си е направо невероятен...аз понеже съм фен на sagem и се интересувам доста от тях...та за този телефон, когато излезна sagem направиха специална страница за него с мелодии, картинки и т.н.
та този тел смятем че е толкова добър, че даже почвам да се чуда дали е по-хубав от x-8...
та този тел смятем че е толкова добър, че даже почвам да се чуда дали е по-хубав от x-8...
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Страшен телефон . В Хенди се продава за 320 лв с договор !
Единствен проблем отчитам при връзка с PC чрез блутууд- пробвах няколко устройства, разпознава телефона, но иконата за копиране на файловета на компютъра остава неактивна. В същото време ако пращаш файловете един по един стигат до компабез пролеми, . Не можаха никъде да ми отговорят защо е така- питах и в германос и в хенди и в да- да- вдигат рамене.Връзката между 2 телефона съща с блутуда е перфектна.
Има някакъв гъдел в настройките към компютъра но не го знаят и продавачите в магазините.
Има някакъв гъдел в настройките към компютъра но не го знаят и продавачите в магазините.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ako beshe Nokia, shteshe da e mnogo po zdrava, udobnai i stabilna.
По това време хората почват да си получават заплатите, Андрей обаче си е взел пенсията от Нокия и почва с пълна сила. Явно всеки момент ще има и нови теми от типа "Страшна Нокия излиза..."