abe tova telefon4e mai mn dobra kvo 6te kajete iskam da znam kakva mu e relanata cena i da si go vzema nqkoi ako moje d mi go vkara 6te e superrr
Sagem myS-7
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
xixixixixii
Re: Sagem myS-7
sagem spored men tezi telefoni sa laina shtot i za tozi mys-7 sledkato go kupish i kato tragvash posle da go prodavash ne mojesh da mu zemesh i polovinata ot cenata mu na parva ili na vtora raka!!!!:(
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Sagem myS-7
cenata e okolo 250-300 euro / v UK e pak tolkova ama v liri / Tova e pyrviq telefon pod upravlenieto na Windows Mobile 2003 SE for Smartphone ot Sagem Dizaina e na Widows Mobile Kato chast ot edna ot nai-moshtnite grupii SAFRAN , Sagem sa moje bi nai-qkite kato izpylnenie, sglobka, tehnologiq, cena i kachestvo v edno Tova che znaete samo Nokia i Samsung ne vi dava pravo da imate mnenie otnosno nepoznatite za vas marki Ili nqkoi shte mikaje che Safran koito poddyrjat komunikacionnata i satelitnata sistema /otbrana, televiziq i t.n./ na France, poddyrjat optichna mreja v USA, proizvejdat samoletite Mirage i helicopterite Tiger, prawqt izpitaniq na sovalkata Ariane, prozvejdat Tlelevizori po DLP tehnologiq, lideri sa v triple play ADSL modemite sa nekydyrnici i t.n. i t.n. ...ama kvo davi pouchavam Kupuvaite si Nokiite sa po 500/1500 lv. i ste gyrari nali taka
Sagem myS-7
Sagem myS-7
Някой има ли наблюдения как е телефона ???
Някой има ли наблюдения как е телефона ???