Сайтът е бавен до невъзможност
Re: Сайтът е бавен до невъзможност
Аз си човъркам в mobile-review докато чакам да се зареди. Затова си мисля,че е бавен.
Интересно, че никой от модераторите не взема отношение. Новото оформление много ми пасва, ама МНОГО БАВНО СЕ ЗАРЕЖДА
Интересно, че никой от модераторите не взема отношение. Новото оформление много ми пасва, ама МНОГО БАВНО СЕ ЗАРЕЖДА
qko bavno !!! s adsl sym
1мб/с и понякога чакам доста.Айде да не е от провайдера.
Колко пъти да ви казвам, че не е от доставчика, а от сървъра! Най е зле към 18 часа, но дори и тогава имам пинг 15-20 мс, а страницата изобщо не се отваря и за 5 минути дори. Требват пари - няколко хил. долара...
vqrno po pikovite 4asove na denq mnogoo se vla4i ne mi e ot dostav4ika 2.2mbs adsl sum i mnogo se vla4i ina4e sega primerno i rano sutrinta leti..
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Определено от време на време направо умира. Може да се лъжа, но ми се струва, че когато цъкна някой линк и 2-3 сек. няма реакция, като се върна обратно и пак натисна линка нещата се пооправят (не че това е начина, но какво да се прави).
да не говорим пък за това че използвам опера и има много проблеми с този сайт
Ми чакай 10 секунди тогава, написах повече защото каза че било много бавно при теб.
При мен се зарежда за 4 секунди. Това бавно ли е според твоите разбирания?
При мен се зарежда за 4 секунди. Това бавно ли е според твоите разбирания?
Преценката е субективна. Радвам се, че не изпитваш затруднения с ползването на сайта, за разлика от почти всички други изказали се по темата.
Просто се изказват само тези които имат затруднения. Такова е заглавието на темата.