Самсунг D900 ОЧАРОВАН СЪМ
Самсунг D900 ОЧАРОВАН СЪМ
Направо е СУПЕР
Re: Самсунг D900 ОЧАРОВАН СЪМ
Така си и мислех. Даже заклетите противници мълчат.
4esno li ve?:)znam 4e ima i drugi telefoni koito sa strahotni,moji i toz da e:)da si go nosi6 s zdrave
Вярно е. Благодаря
честито Геле да си го ползваш с здраве
и аз съм с този телефон - наистина е хубав,но! - прочети,ако искаш,мненията в и ще видиш колко хора се оплакват от някакъв фабричен дефект на дисплея - на много от тях им се е "начупил"на ивици дисплея и после за нищо не става,и фирмите не поемат гаранция.Пиши какво си чувал за това и дали има по-модерен софт за този телефон.
Не ме интересува кой какво пише,пък и не виждам проблеми и потребност от по-нов софтуер. Беше ми попаднал някъде софт, да може да записва видео и снимки направо на картата[това е единствената ми забележка] ама не се занимавах.
МНОГА МИ ПАСВА
МНОГА МИ ПАСВА
-
- Регистриран: 03 дек 2005, 21:16
не съм имал такъв но съм го разглеждал и наистиа е супер. по добър е от д600. заслужава си.
-
- Регистриран: 30 мар 2006, 19:45
Определено съм съгласна че телефона е върха.Аз имам Д600 и знам че Самсунг (колкото и да казват че за телефони не ставали) аз съм очарована.Д500,Д600 и сега вече Д900-това ще останат най-добрите телефони от Д серията и попринцип от всички.Да си го ползваш със здраве и да направиш чудесни снимки :)
Благодаря, дано и ти да си вземеш такъв. Само дано ти пасва [ малко е по-голям].