Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Здравейте бих искал да знам,ако сте в същата дилема като мен какво бихте избрали и защо?Така задавам въпроса,защото имам парите за старите айфони и за ноут 9,докато новите айфони ми идват малко скъпички,но бих се навил да посъбера още малко пари ако си заслужава.Та кое бихте избрали и защо?
Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Това е като да питаш Mercedes или BMW?
Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Задаването на подобен въпрос показва, че не си в състояние да отграничиш и оцениш предимствата на iOS спрямо андроид оs, така че за тебе по-добре андроид, ми е съвета.
Безсмислена и провокативна тема.. За триене...
-
Re: Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Точно,защото не мога бих искал да ми бъдат определени предимствата и на двете ос и дали си заслужава айфона със всичките му там ограничения.Защо темата да е безмислена не искам да пораждам спорове на те,а самсунг или айфон,но наистина ми е трудно да реша.
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Ограниченията за едни са предимство за други.
Ако си свободен електрон и не знаеш накъде да да поемеш, вземаш iOS.
Там ти надяват хомота и ти казват какво е добро и какво лошо.
Андроид е за хора, които определят посоката сами.
Толкова е просто...
Ако си свободен електрон и не знаеш накъде да да поемеш, вземаш iOS.
Там ти надяват хомота и ти казват какво е добро и какво лошо.
Андроид е за хора, които определят посоката сами.
Толкова е просто...
Много ми е интересен някой,кийто иска телефон от 1500-2000 и повече лева,а сигурно иска план от оператор за 10лв всичко неограничено.Има много такива между другото,може да се прочете в другата тема за скритите оферти😁😁😁
-
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Сега съм със Samsung Galaxy s8 plus.
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 9,Iphone Xs,Iphone Xr или старите Iphone x и Iphone 8 plus?
Зависи много какъв потребител си, съдейки по начина, по който си задал въпроса, най-добре за теб е Ноут 9, няма да сбъркаш и едвв ли от другите ще си доволен...