Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от PoceH_BS » 18 окт 2016, 13:32

[Quote]Ама като имаш фъйфон в джоба се чустваш човек[/Quote]

Типично изказване на потребител за който наЙфоните са по-по-най. Не, не телефона (пък било то и наЙфон) в джоба те прави човек, съвсем други неща, но това хората с комплекси няма как да го разберат.

[Quote]пък кът нямаш и ходиш с наведена глава от срам.[/Quote]

С наведена глава (от това, че нямат наЙфон) ходят само комплексираните. Останалите с удоволствие си използваме смартфоните, кой за работа, кой за удоволствие, но определено не и с наведена глава. :D

@[B]Dubspace[/B] - Изчакай аЙфон 8-цата (определено ще има промяна в дизайна и не само) или си вземи Самсунга ако не ти се чака.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от Dubspace » 18 окт 2016, 13:36

Все пак трябва да се знае, че аз НИКОГА не съм притежавал iPhone. Ако почна да спестявам някой лев, може да взема един 7 Plus 128 GB в Gold или Silver.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от PoceH_BS » 18 окт 2016, 13:42

Ти си решаваш, но при условие че другите компании вече правят безрамкови смартфони, не бих си взел телефон с толкова огромни и дебели рамки около екрана. Виж прикачените снимки:
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от Holon » 18 окт 2016, 13:53

[Quote]

Типично изказване на потребител за който наЙфоните са по-по-най. Не, не телефона (пък било то и наЙфон) в джоба те прави човек, съвсем други неща, но това хората с комплекси няма как да го разберат.
[/Quote]

Комплексите не са важни, важното е айфон да имаш, затова потребителя тука да си вземе айфон и да му е кеф, и така ставаш по-хубав и по-добър човек....
Много хубу така стаа кът си с най новият, сега има и черен - хубаф е

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от josipz » 18 окт 2016, 14:10

Който и да вземеш няма да сбъркаш. Все едно да избираш между Мерцедес и БМВ. Радвай се, че имаш такава дилема. Аз бих избрал Самсунг, заради Андроида. IOS ми е много ограничен и орязан. Самсунга е звяр в хардуеърно отношение и със сигурност поне 1г ще работи доста по-бързо. Iphone работи по-плавно, но няма как да се доближи до андроидските флагмани по бързина.
А най-добрият телефон за мен в момента е HTC 10. Android-а му е много близо до чистия, sense е най-добрия интерфейс (лично мнение), работи перфектно.

aladin
Регистриран: 09 юли 2005, 15:48

Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от aladin » 18 окт 2016, 15:00

Или изчакай Нокия другия месец ;)

Holon

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от Holon » 18 окт 2016, 16:44

htc-то недей щото много грее, само Айфон и сега няма и бутон.
Нокия тя е умрела така или йначе, няма какво да чакаш.

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от velnsl » 18 окт 2016, 21:38

[Quote][Quote]Ама като имаш фъйфон в джоба се чустваш човек[/Quote]
Типично изказване на потребител за който наЙфоните са по-по-най. Не, не телефона (пък било то и наЙфон) в джоба те прави човек, съвсем други неща, но това хората с комплекси няма как да го разберат.[/Quote]
Все едно аз съм го писал, може да имаш и Айфон, и Ферари и пак да не си човек. Дали си човек или не не зависи от парите, имотите, колите на човек.
Не парите правят човека.
Жалко, че това поколение единственият му блян е тая марка телефони - основната цел в живота.

Направо им се чудя на тия хора с Айфон и кола под 50 000лв как смеят да се показват на улицата.

Към автора: какво ще направиш с айфона ако ти се слуша музика, а има възможност само през слушалки и батерията ти свършва?

Holon

Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от Holon » 18 окт 2016, 22:19

Да си купи плюса батерията кара по 4 дена, лично съм го изпробвал, а пък музика се слуша да не кажа 3 седмици, те затова махнаха жака, защото никой не зарежда телефона докато слуша музика...

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Samsung Galaxy S7 или iPhone 7?

Мнение от velnsl » 18 окт 2016, 22:57

[Quote] те затова махнаха жака, защото никой не зарежда телефона докато слуша музика... [/Quote]
Не по-скоро за по-високи печалби. Отделен жак би им бръкнал с по $2-3 в джоба на бройка от и без това мижавата печалба. Защо да си дават от милиардите на болните мозъци по света?
Те така или иначе ще го вземат, дори и с черно-бял дисплей да е. Иначе няма да са "човеци". Тоз модел жак, другият модел още нещо ще махнат. Защо ли и да го слагат? Така и така имат гарантирани бройки, дори и блокче тухла да има н кутията.

Отговори