Много зависи какво ще правиш на таблета, който ще купиш.
Ако ти трябва предимно за работа, взимай iPad и няма тема за дискусия изобщо.
Още повече имаш вече и iPhone и в един работен процес ще ти се допълват перфектно.
Всъщност и за забавление аз лично бих избрал iPad, защото двата таблета Самсунг, които съм ползвал през годините много яко са ме разочаровали откъм производителност и оптимизация на целия процес.
А на теб кой от двата ти допада повече ще кажеш ли?
SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Принципно аз съм си избрал айпад, но съм имал и самсунги, и знам как работят. На мен ми трябва най-вече за рисуване, освен браузването, гледане на филми и т.н.т. Искаше ми се да взема про версията, но ми е много скъпа.
п.с. Има още един плюс при самсунга. Дават го с карта на Макс, само не разбрах тези 30 гиги всеки месец ли ги дават, или са за целия фри период?! Ако са за целия период са по 2,5гб на месец за една година.
п.с. Има още един плюс при самсунга. Дават го с карта на Макс, само не разбрах тези 30 гиги всеки месец ли ги дават, или са за целия фри период?! Ако са за целия период са по 2,5гб на месец за една година.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Ами не е точно така, както казваш. Имам приятели с таблети купени наскоро под уиндоус и след ъпдейт до 10-та, започвали проблемите. Печали, лагвали, на един приятел пък камерата му се скапала на втория ден след купуването му и сега е на сервиз. И аз си мислех за уин, но на този етап е разочарование. Дори Лумиа 950 дуал, лагвала ужасно и печала като котлон. Не ми се мисли тогава, как ще се представя по-големия и събрат с тоя СД810. Както и да е, това е друга тема.
@A4i, беше казал нещо много важно, което се оказа истина. Таблетите с интелски процесори пекат, като за световно.
@A4i, беше казал нещо много важно, което се оказа истина. Таблетите с интелски процесори пекат, като за световно.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
[Quote]Ако ти трябва предимно за работа, взимай iPad и няма тема за дискусия изобщо.[/Quote]
Може ли да споделиш каква е тази "работа" или "бизнес" да изкараме и ние пари от таблетите?
---------------------------------------------------------
Който и от двата да закупиш ще ти върши работа.
И най-важното, не вярвай на клиповете в интернет, твърдения или псевдо ревюта.
Като собственик на предния модел(galaxy tab S) мога да кажа само хубави неща. Страхотна батерия (за съжаление намалена в таб S2), хубави камери предна и задна а дисплея е най-силната част на таблета. Поддържа и функция GSM- може да провеждаш разговори. За игра, браузване, мултимедия не виждам конкурент на Самсунг. Тук изключвам таблетите Surface, защото там нещата са наистина сериозни, но цените са космически.
Може ли да споделиш каква е тази "работа" или "бизнес" да изкараме и ние пари от таблетите?
---------------------------------------------------------
Който и от двата да закупиш ще ти върши работа.
И най-важното, не вярвай на клиповете в интернет, твърдения или псевдо ревюта.
Като собственик на предния модел(galaxy tab S) мога да кажа само хубави неща. Страхотна батерия (за съжаление намалена в таб S2), хубави камери предна и задна а дисплея е най-силната част на таблета. Поддържа и функция GSM- може да провеждаш разговори. За игра, браузване, мултимедия не виждам конкурент на Самсунг. Тук изключвам таблетите Surface, защото там нещата са наистина сериозни, но цените са космически.
Re: Re: Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Истинската работа се върши на лаптоп или pc. Както казах, на мен ми трябва основно да рисувам в свободното си време, да гледам филми на висока резолюция, да играя тежки игри. В работата няма как да си нося лаптопа и това ми е компа през повечето време. Искам дълга поддръжка, понеже с таблета ще карам минимум три години, или до неговия естествен край. iPad-а е логичния избор, след като си купих iPhone, обаче Samsung-а в един момент, ще се окаже по-полезен догодина, защото съм решил да си взема и хубав телевизор от Samsung. Има вече и смарт тв-та с UHD за по 1400лв. + 3D ит.н.т.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
[Quote]Искам дълга поддръжка, понеже с таблета ще карам минимум три години, или до неговия естествен край.[/Quote]
Тогава Самсунг не е за теб. Ще получиш Андроид 6 и 7 и това ще е.
Тогава Самсунг не е за теб. Ще получиш Андроид 6 и 7 и това ще е.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: SAMSUNG TAB S2 9.7 4G T815 vs IPAD AIR 2 MGWL2HC CELLULAR 128GB GRAY
Всяко устройство си има възможности ,които не може да надскочи,а и никой не гарантира,че няма да се скапе нещо с хардуера,а да не изреждам и други хипотетични варианти ...
Повтарям.За ежедневни задачи ,като видео, сърфиране, шерване на всякакви файлове по размер и вид, OTG възможности и други (не ми се изброяват)...
Изобщо няма база за сравнение,да не използвам епитети,че пак ще се обиди някой.
Меко казано трябва да съм мазохист,че да избера ios пред андроид.
Повтарям.За ежедневни задачи ,като видео, сърфиране, шерване на всякакви файлове по размер и вид, OTG възможности и други (не ми се изброяват)...
Изобщо няма база за сравнение,да не използвам епитети,че пак ще се обиди някой.
Меко казано трябва да съм мазохист,че да избера ios пред андроид.