за ромите съм съгласен с тебе владо че много лъжат и не работят но такова им е възпитанието.
Познавам и свесни роми от нашата църква ,работят и си гледат семействата.
пак казвам всичко си е до човека .
В моя град Бургас където живея около мен няма рози и немога да коментирам как е там където живеят.Аз живея до морето .Познавам хора който са роми и учат в университет вярно малко са но има и такива.Според мен за човека важно е средата където израства и как е възпитаван.
Ако е възпитаван добре става човек ако не става престъпник!
Има един филм казва се "Замяна на местата" с Еди Мърфи малко стар филм е там за 1 долър шефове на фирма се хванаха на бас че могат от директора да направят престъпник а от престъпника шеф!
И успяха всичко е до средата!
Трябва да се ограничи раждането до 2 деца на семеиство които са от ромски опроизход примерно като не им се дава помощ за 3 то дете и след това да им се дадът права да се развиват да учат следват работят!
За Президент дали ставам :)) е знае ли човек:) един ден може и да се кандидатирам:)
Съпътваща атака на турски хакери срещу мейл сървъри у нас
Re: Съпътваща атака на турски хакери срещу мейл сървъри у нас
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Аз говоря за част от общество, ти за изолирани случай, нещо няма нишка разговора, ако може така да се нарече.....
прав си съгласен съм с тебе
в Добрич си имат цял незаконен квартал. Този незаконен квартал няма кой да го бутне, строят ом където падне, не се съобразяват с нищо. Чиновнически крак не стъпва там поне от 10 години. Когато започнаха да им асфалтират улиците (приоритетно) започнаха да недоволстват че не можели да спират колите пред къщите си. На въпроса защо не ги спират на паркинг, отговарят: "кой ще плаща?!" А карат БМВ-та.
Какво да говорим?! Има една бензиностанция дето се събират уреждат си сделките, ченгетата мнават и заминават. А куките като видят българи в парка да пият биричка или да си лафят, започват да се заяждат с тях, да ги проверяват и т.н.
Мангалите са гнусни твари, миризливи са, тъпи са, нагли са, не се къпят, не могат да се обличат нормално дори да имат пари.
Вечер си правят гонки из града с Мерцедесите и БМВ-тата, случвало се е да убият и хора в катастрофа... Те живеят в дивия запад, за тях няма закони, за тях няма правила
Какво да говорим?! Има една бензиностанция дето се събират уреждат си сделките, ченгетата мнават и заминават. А куките като видят българи в парка да пият биричка или да си лафят, започват да се заяждат с тях, да ги проверяват и т.н.
Мангалите са гнусни твари, миризливи са, тъпи са, нагли са, не се къпят, не могат да се обличат нормално дори да имат пари.
Вечер си правят гонки из града с Мерцедесите и БМВ-тата, случвало се е да убият и хора в катастрофа... Те живеят в дивия запад, за тях няма закони, за тях няма правила
Във Варна положението е подобно. По комунистическо време им построили хубави къщички, на по два етажа, в новоформираното село Каменарци, преместили ги от Максуда (Тогава се е наричал кв. Христо Ботев). Осрали са домовете за няколко години и повечето от тях са се върнали обратно. Сега живеят на същото място - 15 мин. пеш до центъра, в незаконни къщи, с неплатени сметки които плащаме ние. Нито на общината, нито на полицията им пука за тях. Всяко общинско жилище им се дава, а за обикновените хора няма. Турците не се различават много, много.
Тази атака е просто смешна, особено, че министъра на земеделието е турчин и така злепоставят него, т.е. на тях не им пука за никой, а нас трябва да ни интерсува.
Сега на следващите избори пак ще впрегнат варненските и бургаски училищни автобуси да ходят до Турция, за да могат да гласуват там и после да дойдат да гласуват и тука
Тази атака е просто смешна, особено, че министъра на земеделието е турчин и така злепоставят него, т.е. на тях не им пука за никой, а нас трябва да ни интерсува.
Сега на следващите избори пак ще впрегнат варненските и бургаски училищни автобуси да ходят до Турция, за да могат да гласуват там и после да дойдат да гласуват и тука
Ми аз нямам нищо против ромите и турците, обаче не ми харесват нещата, които правят. Лошо е, да се говори обобщено, защото бившият ми даскал по музика беше циганин( не ром, циганин ), а беше най-готиният, талантлив и интелигентен човек, когото познавам. Покрай него се запалих по IT като цяло, по музиката също. Но аз подкрепям Атака. Защото стана един обратен ефект. Преди 50-тина години циганите и турците са били малтретирани, но след началото на "демокрацията" им се дават доста права. За да могат да си починат от тормоза. И тогава нещо им цъква в главата и решават, че могат да правят всичко безнаказано.
Мога да кажа още много, писал съм есета на подобна тема, но ще се въздържа. Ще завърша с нещо, което винаги казвам:
"Един трудолюбив българин се труди ден и нощ за 150лв, с които да купи насъщния, а един циганин си ги взема даром, без да работи, от помощи.
Замислете се-кой е в циганско положение?
Искам мнения дали да заключа темата, голям offtopic стана.
Мога да кажа още много, писал съм есета на подобна тема, но ще се въздържа. Ще завърша с нещо, което винаги казвам:
"Един трудолюбив българин се труди ден и нощ за 150лв, с които да купи насъщния, а един циганин си ги взема даром, без да работи, от помощи.
Замислете се-кой е в циганско положение?
Искам мнения дали да заключа темата, голям offtopic стана.
Няма нужда да я заключваш, тя е в правилната секция и би трябвало да бъде заключена още при пускането и. Тъй като не е, я остави, ще се разисква още ден-два и ще бъде изместена от по - нови (може и интересни) теми.
Искам мнения дали да заключа темата, голям offtopic стана
--------------------------------------------------------
не съм съгласен с това
това е форум и всеки може СВОБОДНО да си каже мнението!
Не ми допада и тази идея че трябвало още от самото начало да се заключи темета!
Радвам се че даслака ти е бил много свестен човек макар че е бил циганин!
Пак ще кажа няма лоши хора просто много е важна средата където са израстнали!
--------------------------------------------------------
не съм съгласен с това
това е форум и всеки може СВОБОДНО да си каже мнението!
Не ми допада и тази идея че трябвало още от самото начало да се заключи темета!
Радвам се че даслака ти е бил много свестен човек макар че е бил циганин!
Пак ще кажа няма лоши хора просто много е важна средата където са израстнали!
разбира се, че има свестни цигани и турци-никой не е казал обратното. Просто специално за циганите са много малко такива свестни. Народа вече не иска да търпи, писнало му е! Затова се родиха и Атака и БНС и др. Затова и ще има доброволчески отряди, като доброволческата гвардия. Циганите за да не останат по-назад и те създадоха ОМОН. Е, така е - тепърва ще има етнически сблъсъци. Или те или ние-това е въпросът. Ясно стана че гетата не са решение на проблема, а за интеграция те не са готови и не искат. Не искат да работят, не искат да им се плаща като на българите-искат много повече, искат наготово, като че ли държавата им е длъжна с нещо.
Хора - събудете се, след 30 години те ще бъдат повече от нас! Тогава няма да има връщане назад...
Хора - събудете се, след 30 години те ще бъдат повече от нас! Тогава няма да има връщане назад...