Съвет за онлайн магазин
-
- Регистриран: 24 мар 2007, 12:21
Съвет за онлайн магазин
Здравейте,
Много форуми съм преглеждал, но никъде конкретно не видях тема относно онлайн магазините.
Искам да коментираме наличните такива в България.
Всеки който е купил или има някаква информация да драсне няколко реда.
Като гледам цените...те предлагат най изгодни оферти...обаче дали си струва. Дали в пакета са налични всичките аксесоари?
Според вас кой е най- добрия онлайн магазин?
Очаквам всякакви мнения относно онлайн магазините.
Благодаря, предварително!
Много форуми съм преглеждал, но никъде конкретно не видях тема относно онлайн магазините.
Искам да коментираме наличните такива в България.
Всеки който е купил или има някаква информация да драсне няколко реда.
Като гледам цените...те предлагат най изгодни оферти...обаче дали си струва. Дали в пакета са налични всичките аксесоари?
Според вас кой е най- добрия онлайн магазин?
Очаквам всякакви мнения относно онлайн магазините.
Благодаря, предварително!
Re: Съвет за онлайн магазин
super 1 svesna tema :) ostava sa i si4ki da si kajat naistina mnenieto koito sa kupuvali ot tam 6toto taska 6e sa polezni na mn hora koito iskat da si kupqt telefon na po tynki ceni
-
- Регистриран: 24 мар 2007, 12:21
Дам,
Точно това е и моето желание.
Да бадем полезни един на друг...
Хайде пичове и пички :) пишете!
Точно това е и моето желание.
Да бадем полезни един на друг...
Хайде пичове и пички :) пишете!
Аз лично купих за майка ми една NOKIA 6060 от Express Link преди 6 месеца и си работи перфектно батерията е много добра.
Единственото,което ми направи лошо впечатление,е че е купен от унгарски оператор.
Единственото,което ми направи лошо впечатление,е че е купен от унгарски оператор.
Според мен ако тел. е внесен от чужбина и няма меню на Български тоест не е внесен офицялно е разкодиран. Това значи, че тел. може да дава различни дефекти.
И аз така знам,но нокията си има БГ menu и си работи перфектно вече 6 месеца,батерията при нормална употреба кара над 2 седмици(което много ме очуди)
Те затова цените са по-ниски защото се внасят нелегално от чужбина след което ги разкодират.
Ако погледнете на повечето има лого на чужд оператор или на самия панел на апарата или на кутията. Когато се коментират цените на големите вериги като 2Бе, Германос и т.н. имайте предвид точно това- легален внос от официалните вносители, истинска гаранция от производителя и произход на телефона.
Ако погледнете на повечето има лого на чужд оператор или на самия панел на апарата или на кутията. Когато се коментират цените на големите вериги като 2Бе, Германос и т.н. имайте предвид точно това- легален внос от официалните вносители, истинска гаранция от производителя и произход на телефона.
само където този легален внос е предимно от Китай
Е това се казва заблуда. Виж им продуктовия код на кутиите и ще разбереш че са произведени за BG. А това че се произвеждат в Китай важи за СониЕриксон,Моторола. Нокиа в Германия, Финландия и Унгария. Също така на кутиите има сертификат за съвместимост Co. Първо проверявайте и после пишете глупости.
predi 5 meseca si bqh kypil nokia 6100 ot onlain magazin! s nego se zadarjah samo mesec, za tova vreme ne mi dade defekt,ot tam natatak neznam.