SE k750i-Голямо разочарование!
Re: SE k750i-Голямо разочарование!
освен фотото и звука другото не струва :)
да ре4ем така ! а на нокиа кое струва? Якиа дизайн ли ? щото така като гледам те за нищо неструват !
да ре4ем така ! а на нокиа кое струва? Якиа дизайн ли ? щото така като гледам те за нищо неструват !
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
хехехех.... секс...незнам си кво си направи ми по добар екрана на А70 pleaseee......
Отначало мислих да не пиша в тази тема щото е направо смешна...но с всяко изминало мнение става още по смешна...какво му е толкова лошо на дисплея че да го сравняваме с на A70-смехх и 2ро как може на 6630 дисплея да е по добър като е 65к, а наСЕ е с 4 пъти повече цветове.По голям може - се пак телефона 130г и е доста голям, но за размерите на к750 дисплея си е доста приличен
-
- Регистриран: 27 сеп 2004, 21:26
кой го сравнява с на А70... просто искам да ми помогне да си оправя дисплея
@kamaz555 за 24 часа не можеш да го разучиш перфектно .
Минимум поне 2 седмици всекидневни "тренировки" и ще откриеш неоткрити за 24 часа неща .
Аз като взех К800 мислех си , че е същото като на К700 меню , функционалност ... само камерата и дисплея подобрени и външния вид , обаче се оказаха коренно различни и единствено името е което съвпада .
Първите снимки съм ги правил без автофокуса , защото не знаех как да го "пусна" ( а било толкова лесно , просто задържаш лекичко копчето и когато квадратчето в средата на екрана стане зелено -> "довършваш" натиска и стават перфектни снимки .
Когато си прехвърлях файлове от PC-то почна да ме пита :
Входящ обект ХХХХХХХ ( Х - името на обекта )
Размер: 873 Kb
Свободна: 11780 Kb
Приемане:?
Да..................Не
И това всеки път , докато не открих , че имало по-лесен начин :
Меню > Настройки > Свързване > Bluetooth > Мои устройства
ХХХХХ ( Х - името на устройството ) щракаш десния софтбутон - Още > Позволи връзка > *Винаги ( вместо *Винаги питай ) и край на въпросите .
Така , че не ти е виновен телефона когато ти не си го разучил както трябва .
Дисплея е много по-добър от на 6630 ( добър не значи по-голям ! ) и ако не знаеш по-хубаво се вижда картина на екран с повече пиксели , а не обратното ( в твоя случай си е чисто нокиафенско изказване без грам логика и смисъл ) .
АВИ-та не можеш да гледаш , но затова си има конвертор в МР4 ( дори и със субтитри можеш да гледаш ) .
Звука и камерата всеки знае че са супер , но когато ти си виновен не обвинявай телефона , че бил калпав или нещо друго .
Минимум поне 2 седмици всекидневни "тренировки" и ще откриеш неоткрити за 24 часа неща .
Аз като взех К800 мислех си , че е същото като на К700 меню , функционалност ... само камерата и дисплея подобрени и външния вид , обаче се оказаха коренно различни и единствено името е което съвпада .
Първите снимки съм ги правил без автофокуса , защото не знаех как да го "пусна" ( а било толкова лесно , просто задържаш лекичко копчето и когато квадратчето в средата на екрана стане зелено -> "довършваш" натиска и стават перфектни снимки .
Когато си прехвърлях файлове от PC-то почна да ме пита :
Входящ обект ХХХХХХХ ( Х - името на обекта )
Размер: 873 Kb
Свободна: 11780 Kb
Приемане:?
Да..................Не
И това всеки път , докато не открих , че имало по-лесен начин :
Меню > Настройки > Свързване > Bluetooth > Мои устройства
ХХХХХ ( Х - името на устройството ) щракаш десния софтбутон - Още > Позволи връзка > *Винаги ( вместо *Винаги питай ) и край на въпросите .
Така , че не ти е виновен телефона когато ти не си го разучил както трябва .
Дисплея е много по-добър от на 6630 ( добър не значи по-голям ! ) и ако не знаеш по-хубаво се вижда картина на екран с повече пиксели , а не обратното ( в твоя случай си е чисто нокиафенско изказване без грам логика и смисъл ) .
АВИ-та не можеш да гледаш , но затова си има конвертор в МР4 ( дори и със субтитри можеш да гледаш ) .
Звука и камерата всеки знае че са супер , но когато ти си виновен не обвинявай телефона , че бил калпав или нещо друго .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ми да не си го купувал брато.Никой не ти е виновен.Кво си се разциврил.
Е то ако няма такива неуки като @kamaz555,няма да става лафа;)
Иначе перфектно изказване,Евала.
Иначе перфектно изказване,Евала.
наистина не може да се спори , че има добра камера , дисплей и още доста неща , но един телефон като си го купиш и повечето искат телефона да е здрав и стабилно да си бачка , а не да отделяш време да му сменяш софта , да се занимаваш и темподобни и при положение , че ти прави тези бъгове жялото удоволствие от ползването му се губи
това е в общи линии имал съм преди СЕ и бях крайно разочарован от него
това е в общи линии имал съм преди СЕ и бях крайно разочарован от него
Смяната на софтуер не се налага всеки ден , достатъчно е да излезе една добра версия и повече проблеми няма да имаш .
И на нокиите софтуера бъгясва , не си мисли че са с най-добрия софтуер ( прочети малко мнения на техни потребители , за да знаеш ) .
Бившия ми К700 беше с R2AE033 и според мен беше една от "здравите" версии и бъгове каквито преди са имали са поизчистени и телефона си работеше нормално .
На новия още не мога да му открия бъгове , просто се държи идеално във всяко едно отношение.
И на нокиите софтуера бъгясва , не си мисли че са с най-добрия софтуер ( прочети малко мнения на техни потребители , за да знаеш ) .
Бившия ми К700 беше с R2AE033 и според мен беше една от "здравите" версии и бъгове каквито преди са имали са поизчистени и телефона си работеше нормално .
На новия още не мога да му открия бъгове , просто се държи идеално във всяко едно отношение.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
моя К700i е със софтуер R2AY004
сега направи годинка и несъм имал никакви проблеми,..да чукнем на дърво.
сега направи годинка и несъм имал никакви проблеми,..да чукнем на дърво.