SE k750i-Голямо разочарование!
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: SE k750i-Голямо разочарование!
SORY ERICCSORY
как стават субтитрите на MP4 файл? Набиват се предварително в картината ли? И ако да с каква програма
на 4-то място са в Америка и Света да речем, ама в Европа са си на 2-ро място. Ти нали нзаеш какви телефони позлват заблудените американци? Всичко родно за тях е по-по-най, демек знаят само Моторола. А за корейците и японците какво да кажем? Пак същото-само тяхната си продукция уважават и то защото са много по-напред от останалия свят. Те вече мислят за 4 G. В Европа и в БГ дори сониериксон са си на 2-ро място.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Дисплеите и клавиатурите определено не са силата на Sony Ericsson... Менютата им въобще не ми ги мели стомаха, така че оплакванията ти са по-скоро за марката отколкото за модела :)
Аз съм с Motorola V360 - дисплея му по параметри е същия като на K750, само дето на практика е 10 пъти по-добър... с клавиатурата му също съм много доволен. Виж за менютата положението е по-различно, Мото са направо трагедия, ама ще подмина тоя въпрос, да не си вкисвам настроението от сутринта... :)
От камерата и звука, обаче не вярвам да се оплачеш. Има си радио, mp3, bluetooth, IR, слот за памет, светкавица, xHTML... а бе като претеглиш плюсовете и минусите, апаратчето си е доста добро все пак.
Аз съм с Motorola V360 - дисплея му по параметри е същия като на K750, само дето на практика е 10 пъти по-добър... с клавиатурата му също съм много доволен. Виж за менютата положението е по-различно, Мото са направо трагедия, ама ще подмина тоя въпрос, да не си вкисвам настроението от сутринта... :)
От камерата и звука, обаче не вярвам да се оплачеш. Има си радио, mp3, bluetooth, IR, слот за памет, светкавица, xHTML... а бе като претеглиш плюсовете и минусите, апаратчето си е доста добро все пак.
-
- Регистриран: 28 мар 2005, 15:10
Прав си за това. Даже се чудя как е попаднал на такъв телефон, след като не е от първите партиди (с недоработен софтуер). Въпреки това ъпдейта на софта не е толкова сложна и затормозяваща операция.
Pocket Divx Encoder , докато е AVI формат , "добавяш" субтитрите към AVI-то и после го конвертираш в MP4 . Още не съм му взел карта на моя и не съм пробвал , но в повечето форуми където съм влизал винаги казват , че с Pocket Divx Encoder можеш да си ги правиш субтитрите според дисплея и после конвертираш на MP4
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
аха, мерси, но тази програма не е ли за смарт, палм, покет и т.н. в смисъл на обикновени GSM-и става ли?
Нали смартфоните четат AVI формат и до колкото знам с нея си конвертират филма със субтитрите и после го гледат на телефона , само че при "нас" вместо да го гледаш готово , просто го конвертираш на МР4 и става .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
bwte ,qvno ti e mn gre6no mnenieto togava ,zashtoto tozi telefon beshe izbaran za N1 za 2005
хм при това положение ще трябва доста голяма карта с памет (поне 512 МБ) за да може да се гледа филм в МР4, защото нали големината на файла се получава значително по-голяма от тази на AVI формата? Пък и за смартфоните не съм сигурен дали е така както казваш, че субтитрите се вграждат в картината на AVI. Сети се че при DVD player-ите като сложиш CD-то има два файла, един за филма и 1 за субитрите, т.е. самия процесор на DVD ги синхронизира, в коя част от секундата да пусне съответните суб. Така си мисля че би трябвало да е и при смартовете...