SE k750i-Голямо разочарование!
SE k750i-Голямо разочарование!
Днес купих такъв телефон за подарък(бях пуснал тема преди време).Впечатления:
Дисплей-въпреки обявените поксели и цветове-кофти,сраввнен с на нокия 6630.6680-акан,личи си всеки ред.
Дизайн-4 от 6-Прилича на повечето SE.
Камера-5 от 6,снимките са сравнително добри но клипа е ужас!
Функционалност-3 от 6.Менюто е удобно според навиците,но супер гадна клавиятура,копчетата "потъват" различно.
Дисплей-въпреки обявените поксели и цветове-кофти,сраввнен с на нокия 6630.6680-акан,личи си всеки ред.
Дизайн-4 от 6-Прилича на повечето SE.
Камера-5 от 6,снимките са сравнително добри но клипа е ужас!
Функционалност-3 от 6.Менюто е удобно според навиците,но супер гадна клавиятура,копчетата "потъват" различно.
Re: SE k750i-Голямо разочарование!
nikoi koito si e kupil nokia 6 ta seriq ne si kupuva sled tova SE , kakto i obratnoto :)
Не говоря за марки,ама то бива ,то може ама чак пък толкова.
Утре трябва да го подаря,с 6680-то с файл мена,маркирам примерно 5 mp3-та и ги пускам чрез блутута ,тва нещовсеки път иска ппотвърждение!Дадох за тва нещо 390 лв!
Утре трябва да го подаря,с 6680-то с файл мена,маркирам примерно 5 mp3-та и ги пускам чрез блутута ,тва нещовсеки път иска ппотвърждение!Дадох за тва нещо 390 лв!
-
- Регистриран: 17 фев 2006, 22:57
Просто иди в менюто на блутуда, после мои у-ва и просто даваш да не те пита! а относно дисплея не съм съгласен, специално пък от 6630, на нокиата само физическият размер е по голям! Явно си сложил смешна тема.
ako go flash-ne6 s nai noviq soft nqma da e taka !
Глупости, дисплеят на 6630 е найстина по-добър от грозният и малък дисплей на СЕ К750i , този телефон е с най-лошият дисплей които съм виждал от този клас...камерата е добра много дори за 2мп но с този дисплей никога неможеш да го потвърдиш ако не ги качиш на пц или на някой свестен телефон с г/д читав дисплей....а видеото е трагедия...разбира се че ако имаш нокиа от сериа 6 няма да ти хареса к750i но кво ти пука той е за подарак а не за сравнения
ima razlichni mnenia za tazi klasika
Специално за дисплея-К750 превъзхожда 6630-личен опит ;) !!! Резолюцията е 176х220 като физическия размер е малък.По този начин се избягва "виждането на всеки ред" ! Пикселите са достатъчно малки.А всеки знае,че колкото по-големи са пикселите толкова по-некачествено е изображението,получава се зърненост ;)! Виж 6630 за справка ;)
Аз !!! :) Имах 6630 и не бях много очарован .
камазе еми ти какво очакваш от играч на пазара като СЕ които е на 4 то място по продажби
Ако те бяха най добри щяха да са на поне 2 ро място както са моторола да речем
така че другпат като ти говорим малко слушай
Ако те бяха най добри щяха да са на поне 2 ро място както са моторола да речем
така че другпат като ти говорим малко слушай
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ