SE W830-Betty \ SE W850-Wilma
Re: SE W830-Betty \ SE W850-Wilma
Понеже ме мързи да отговарям и на двамата тъпаци поотделно, повтарям най важното:
1. Сатманчо, аз не се снимам как държа някакъв телефон, както ти да речем, стоиш до някоя кола за да лъжеш селянките че е твоя. Опитай се да загрееш този път!
2. Когато ти звънне баща ти да се прибираш да вечеряш, и ако случааайно си с някоя Нокийка втора употреба- виж го тате долу в ъгълчето на екрана! Ако го няма, снимай го и пак виж!
3.Мобилек....ти си тежък идиот, и това не подлежи на коментар!
1. Сатманчо, аз не се снимам как държа някакъв телефон, както ти да речем, стоиш до някоя кола за да лъжеш селянките че е твоя. Опитай се да загрееш този път!
2. Когато ти звънне баща ти да се прибираш да вечеряш, и ако случааайно си с някоя Нокийка втора употреба- виж го тате долу в ъгълчето на екрана! Ако го няма, снимай го и пак виж!
3.Мобилек....ти си тежък идиот, и това не подлежи на коментар!
Съвсем случайно дай линк с реална оферта.И аз го видях на тая цена,но след 43 дни..За картинките-има около 10 програми за изображение на цял екран-FULL SC,POWER CALL,SMARTCOM и т.н.Звукът е стерео.
Няма що-аргументиран и точен отговор.Иначе в момента имам 3 работещи програми на 6630 за пълноекранно изображение на звънящия.Не искам снимка,искам скрийншот от екрана на N80 с логото на български оператор.
Значи за стереото на този телефон, радиото му е МОНО, МР3 са стерео но през супер некачествените слушалки - ако искаш качество иди си вземи едни SONY например от Технополис за 70 лева и ще имаш качество. високоговорителя му е МОНО, И НАЙ-СМЕШНОТО е че НЕ подържа BLUETOOTH STEREO Профил, тъй че забравете и за безжичните слушалки.
Поредните празни приказки.N80 поддържа 8(осем)! вида стерео слушалки,вкл. и такива с разширен обем-HS-20.Съмнява ме SE изобщо да имат такъв избор ,телефоните им са горе -долу толкова.За радиото-най-обикновеният модел на NOKIA поддържа стерео радио,то не изисква особени хардуерни ресурси за разлика от плеъра.N80 може да се включи и към HI-FI уредба.Който не вярва да се убеди сам-http://www.nokia.com/nseries/index.html?loc=inside,main_n80&lang=en&country=R1
NOKIA имат стерео безжични слушалки-HS-12W-http://www.nokia.co.uk/nokia/0,,60121,00.html
Що не ни покажеш такива на SE да ги видим.Кое е смешното?Какъв е смисълът да слушаш стерео през BLUETOOTH?Колко ще издържи батерията? Благодаря за съвета относно слушалките, но никога няма да си купя такива на SONY.Те са на прилично средно ниво,също като телевизорите на тази фирма.Предпочитам PIONEER.Предлагам по-сериозен разговор.Единият го удари на "селянин"(всъщност какво лошо има ако беше така),другият май е зле с нервите.
NOKIA имат стерео безжични слушалки-HS-12W-http://www.nokia.co.uk/nokia/0,,60121,00.html
Що не ни покажеш такива на SE да ги видим.Кое е смешното?Какъв е смисълът да слушаш стерео през BLUETOOTH?Колко ще издържи батерията? Благодаря за съвета относно слушалките, но никога няма да си купя такива на SONY.Те са на прилично средно ниво,също като телевизорите на тази фирма.Предпочитам PIONEER.Предлагам по-сериозен разговор.Единият го удари на "селянин"(всъщност какво лошо има ако беше така),другият май е зле с нервите.
значи количеството не е равносилно на качество!!! няма да казвам колко пъти се прекъсват слушалките на нокиа..... те за това оригинални са и по 5лв, да не говориме за кевларените дето ще ти изтъркат кожата на врата, относно качество на слушалки pioneer отдавна лежат само на стари лаври.... едно bose е къде къде по добро решение..... относно моделите на СЕ- всеки си избира пазарен сегмент- нокиа ако искат и 100 модела да изкарват... като не могат да съзадат няколко но качествени създават много ......
значи количеството не е равносилно на качество!!! няма да казвам колко пъти се прекъсват слушалките на нокиа..... те за това оригинални са и по 5лв, да не говориме за кевларените дето ще ти изтъркат кожата на врата, относно качество на слушалки pioneer отдавна лежат само на стари лаври.... едно bose е къде къде по добро решение..... относно моделите на СЕ- всеки си избира пазарен сегмент- нокиа ако искат и 100 модела да изкарват... като не могат да съзадат няколко но качествени създават много ......
Имам оригинални слушалки от 6230,D750,E398,6630.С чиста съвест твърдя,че HDS-3 са по-удобни и по-качествени от тези на D750.Вече 2 оригинални слушалки бяха скъсани от жена ми и продава телефона-D750. Говорим за SONY,ти отиваш на BOSE,не виждам връзката..Това е фирма за маняци.
"като не могат да съзадат няколко но качествени създават много ......"-никаква логика няма в това.
Темата бе за N80-изговорени бяха откровени лъжи без грам факти.Телефонът се продавал,бил с моно звук и т.н.Ето как се продава N80-http://store.3g.co.uk/vodafone-nokia-n80.html
"като не могат да съзадат няколко но качествени създават много ......"-никаква логика няма в това.
Темата бе за N80-изговорени бяха откровени лъжи без грам факти.Телефонът се продавал,бил с моно звук и т.н.Ето как се продава N80-http://store.3g.co.uk/vodafone-nokia-n80.html
Въпроса беше че нокия никога не правят всичко в един телефон, тоз НЕ подържа bluetooth stereo HF, а щом си мислиш че батерията няма да издържи значи е толкова качеството на нокия. D600 издържа почти 5 часа с такова HF. Сега с М600 ще пуснат безжичните стерео HF, и все пак радиото му е моно. Ако си говорим за качество на слушалки SONY не са уникати, но не са и посредствени продукти, и айде покажи ми стерео радиото му, нали искаш факти дай ги или ми покажи че подържа A2DP.
я виж тук
че няма такъв профил
я виж тук
че няма такъв профил
Къде да видя?Може би тук
Прототип на N80 е тестван в MOBILE-REVIEW и е коментирано радиото и плеъра.Ти твърдиш нещо и е редно да дадеш факти.A2DP се поддържа и сега от някои модели на NOKIA.Сещащ ли се за наличен модел на SE с A2DP?За качеството-сравнителният тест показва повече непрекъсната работа от D600.
Любопытно, что телефон в режиме непрерывного воспроизведения продержался больше, чем Samsung D600.
Прототип на N80 е тестван в MOBILE-REVIEW и е коментирано радиото и плеъра.Ти твърдиш нещо и е редно да дадеш факти.A2DP се поддържа и сега от някои модели на NOKIA.Сещащ ли се за наличен модел на SE с A2DP?За качеството-сравнителният тест показва повече непрекъсната работа от D600.
Любопытно, что телефон в режиме непрерывного воспроизведения продержался больше, чем Samsung D600.