Sensation
Re: HTC Sensation
Благодаря ти, със сигурност ще се възползвам и естествено, че "трудът" ти ще бъде възнаграден:-)
Благодаря ти!
Благодаря ти!
-
- Регистриран: 18 апр 2008, 18:55
Очаква се втората половина на юни месец да го предлагат от Мтел - цитирам - " Благодарим Ви за проявения интерес към услугите на М-Тел!
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че ще предлагаме този апарат, като се очаква да бъде в офисите ни през втората половина на месец юни.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите отново! Ще се радваме да Ви помогнем! "
а за цената нямам никаква идея каква ще бъде, но предполагам около 1100 лв или поне се надявам :)
В отговор на Вашето запитване Ви информираме, че ще предлагаме този апарат, като се очаква да бъде в офисите ни през втората половина на месец юни.
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите отново! Ще се радваме да Ви помогнем! "
а за цената нямам никаква идея каква ще бъде, но предполагам около 1100 лв или поне се надявам :)
-
- Регистриран: 09 май 2011, 22:35
Germanos Bulgaria Здравей, телефонът ще се предлага от GERMANOS и можете да го очаквате през юли :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Имах удоволствието да погледна апарата, прекрасно устройство :) Новия Сенс е уникален :)
новия сенс наистина е уникален. аз го пробвах на флайъра им (въпреки че не са еднакви) и наистина е супер.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Някой да е ползвал някъкви ромове от Сензацията на DHD?
Утре ще ми е в ръчичките:D http://www.youtube.com/watch?v=srS03zyRwv4
братле само виш това сравнение и после ще си говорим http://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I
за мене единствено само дисплея дето е по-добър на самсунга иначе въобще не ме кефи другото като "дървен" е с тая пластмаса и прехвален
Определено сензацията за момента има доста софтуерни бъгове, но те ще се оправят. Аз лично го предпочитам основно заради външният вид, по-удобен е за ръката, въпреки че не съм го пробвал още :) Сенс би трябвало да е доста добър. И самсунга не е зле, но вътрешният ми глас вика за сензацията :)