Sensation
Re: HTC Sensation
резолюцията да лапа? ок това не го знаех наистина :)
батерията естествено му е калпава както и на сгс2 на айфона на дхд-то и на всички умни телефони. с това съм съгласен и е ясно че ще се зарежда всяка нощ.
ама разбирам само сензацията да го имаше този проблем да го кажеш като минус ама то всеки умен телефон е така. така че оправдания че има слаба батерия и малко вградена памет (има карти с памет за тази цел) не се зачитат при положение че първото е проблем на всеки телефон а второто е решимо съвсем лесно
батерията естествено му е калпава както и на сгс2 на айфона на дхд-то и на всички умни телефони. с това съм съгласен и е ясно че ще се зарежда всяка нощ.
ама разбирам само сензацията да го имаше този проблем да го кажеш като минус ама то всеки умен телефон е така. така че оправдания че има слаба батерия и малко вградена памет (има карти с памет за тази цел) не се зачитат при положение че първото е проблем на всеки телефон а второто е решимо съвсем лесно
Да, но въпросът е доколко сериозен ще е проблемът с батерията, а в случая индикациите са при този телефон да са още по-сериозни, и когато това е така, всичко останало няма особено значение. още по-малко какъв му е задният капак.;)
доооообре професоре!ще видим какво ще кажеш тогава!пластаската както я наричаш ти ще се продава много по добре от смахнатото хтц!!!само като му погледна бледия дисплеи и ме отблъсква!!!
П[Quote]само като му погледна бледия дисплеи и ме отблъсква[/Quote]
По принцип при бели светове хаби по-малко батерия, а амоледа хаби по-малко батерия при тъмни цветове. Затова е мн светъл дисплея на сензацията, а мен точно това ме привлича, цветовете му са много естествени. Амоледите не ме кефят, прекалено са ми нереални :)
По принцип при бели светове хаби по-малко батерия, а амоледа хаби по-малко батерия при тъмни цветове. Затова е мн светъл дисплея на сензацията, а мен точно това ме привлича, цветовете му са много естествени. Амоледите не ме кефят, прекалено са ми нереални :)
е кое му е нереалното на амоледа?погледни черния цвят на дисплея на сензацията как бие на сиво!!!на това ако му казваш реален цвят!!!!
Ти в природата виждаш ли цветове като на самолед екран? :) Аз не виждам, честно. И това малко ме дразни, като знам, че са нереално контрастирани цветове. Иначе за черното съм съгласен с теб, все пак това му е основният цвят на самолед, на който се базира всичко.
незнам приятел ама мен амоледа по ме кефи.всеки си има различни предпочитания!аз съм сигърен,че теб лсд то по ти харесва заради по голямата резолюция!ще видим като пуснат амолед със по висока резолюция какво ще кажеш тогава за него.а колкотои до цветовете не смятам,че са толко нереални.то според мен няма напълно реален дисплеи.всички дисплеи са нереални!!!поздрави
Прав си, ако не беше с по-висока резолюция, нямаше да го харесвам толкова много. Като пуснат с по-голяма резолюция самолед, ще го мисля. Не казвам, че не бих си го взел никога :) Поздрави и на теб.
спокоино самсунг вече са пуснали нов завод за производство на самолед дисплеи!дано както бяха казали по рано тази година вече да успеят да направят самолед дисплеи със по висока резолюция.абе ще му намерят цаката,сигурен съм във самсунг!не случаино са лидери във производството на дисплеи и то не от година или две.
Да, ама капацитета на новия завод засега е 24 000 дисплея на месец.:|
BTW, койт' разбира, при HTC се спира:
http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/
BTW, койт' разбира, при HTC се спира:
http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/