Sensation

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Re: HTC Sensation

Мнение от t1ri » 03 юни 2011, 17:35

грешна ти е информацията!според теб ако произвеждат 24000 на месец то за 10 милиона галаксита требва да ги прават 30 години!завода ще произвежда от начало 3 милона като капацитета му може да стигне до 30 милиона на месец

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Мнение от derWolf » 03 юни 2011, 21:40

ок бе няма да споря точно с теб....
аз ще си взема ''смахнатото НТС'' и ще си бия главата що телефона ми е здрав, стилен, красив и е със НТС сенс а ти ще си караш с великата пластмаса на която поддръжката ти гарантирам че ще е на много виско ниво ще се радваш на самоледа ти който на места изгаря картината и ще се радваш че си с тъч уиз :D съгласен ли си така?

самсунг наистина са лидери в производството на екрани ама телефоните никога не са ми харесвали.

t1ri

Мнение от t1ri » 03 юни 2011, 21:47

имам метален телефон и мога да ти кажа,че е по надран от пластмасовия ми и скърца повече!а много сте ми интересни като кажете има сенс.тоя сенс нещо извънземно ли е аз незнам.ако ще да има не сенс а менс все ми е тая!!!на мен сенс не ми харесва!и още нещо,производителите ще започнат да пускат телефони с 64 гб вградена памет а хтц още си играят с 1 гб.е мерси ама няма да си купа такъв телефон.щом не слагат достатъчно памет значи нещо им куца.а за тъч уиза какво да кажа,има още какво да се желае от него но в никакъв случаи не е лош!!!

derWolf

Мнение от derWolf » 03 юни 2011, 22:05

[Quote]на мен сенс не ми харесва[/Quote]

щото си самсунг фенче. не можеш просто така да кажеш че ти харесва ;)

[Quote]а за тъч уиза какво да кажа,има още какво да се желае от него но в никакъв случаи не е лош[/Quote]

и на това отговорих горе ;)

и ако си ползвал НТС сенс ще знаеш че е нещо уникално. както каза кей1 тъчуиз е лоша подигравка с сенс и иос...и всъщност тъчуиз е лошо копие на ябълката

а с вградената памет ставате смешни вече. и ти и един друг човек го повторихте неколкократно и няколко пъти ви бе казано че този проблем с една карта с памет се решава проблема (щото добре че а с2 няма да имате нужда от такава)

също беше изказано като минус от някой (не казвам че си ти) размерите на сензацията. всички казват че заради облите краища на телефона той се чувства по малък дори от всемогъщия с2.

но пак казвам не мисля че има смисъл да се коментира повече. повече от ясно е че не можеш да ми кажеш добър аргумент с/у сензацията въпреки ранния етап на телефона. аз го казах и ще го кажа пак-ще си го взема, най-малкото защото като го извадиш от джоба ще лъхва стил от него а не да изглежда като поредния телефон както е със самсунга ;)

p.s.
[Quote]имам метален телефон...[/Quote]
не се и съмнявам :D самсунг ли е?

p.s. 2
единствения сериозен минус (но не и за нормалния потребител) който откривам във сензацията е че е със заключен буутлоудър, което наистина е скапано

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 03 юни 2011, 22:10

Значи представата ти за добър аргумент е: "Ще лъха на стил".(no)

derWolf

Мнение от derWolf » 03 юни 2011, 22:13

представата ми за добър аргумент е мнооого повече, но аз казах [B]най-малкото което е[/B] ще лъха на стил. което го казах само за да ти покажа че и в дребните детайли сензацията е по-добра нооо явно не си прочел както трябва. Случва се

t1ri

Мнение от t1ri » 03 юни 2011, 22:25

на какъв стил лъха сензацията бе?супер грозен телефон.самсунга е сто пъти по красив и сто пъти по практичен.за сенс казвам,че не ми харесва не защото съм самсунг фен а просто защото не ми допада.ма вие вярно го изкарахте тоя сенс нещо извънземно бе.а железния ми телефон е сониериксон.само ти казвам погледни дисплея на сензацията да видиш как изглежда сравнение със самоледа и тогава ще си говорим.а колкото до картата с памет и като сложиш 32 гб+ 1 вграден ти стават 33.а аз ако сложа 32 гб +32 вградена стават 64.има голяма разлика от 33 и 64 нали?излагат се от хтц със тези малки памети,те просто стават смешни!!!

dimov123456
Регистриран: 18 апр 2008, 18:55

Мнение от dimov123456 » 03 юни 2011, 23:04

Ако може и аз да се вкюча в темата. Не заемам никаква позиция, но тъй като следя мненията за този телефон ми писна да чета едно и също. Ако искате да кажете нещо , кажете го, но нека да има аргументи, които да защитавате. А не всеки си знае неговото и го повтаря и само това да се пише. Не разбирам много от телефони, лично аз очаквам да излезе в България и мисля да си го взема. Ако мислите да казвате нещо смислено, а не само да се карате, напишете го, но иначе не виждам защо трябва да чета само как се карат някакви хора. Нямам против, но ако не го подкрепите с някакви смислени аргументи, по добре не го казвайте. Поне според мен... Нямам намерение с никой да се карам и не го приемайте все едно съм се ядосал на някой. :) И само нещо да добавя... относно паметта ми е много интересно с какво толкова ще запълнеш 64 ГБ имам предвид с какво смислено, което ти трябва и което да го ползваш, а не да е сложено в телефона просто така и да се казва че си запълнил 64 ГБ с някакви неща. Има разлика между 33 и 64 естествено, но според мен 33 ГБ са си напълно достатъчни... защото нещо като не ти трябва ( например филм или нещо друго ) просто го триеш.... така че за мен паметта не е проблема на този телефон. И като запълниш 64 ГБ после ще се оплакваш, че ти е бавен телефона, че му пада бързо батерията или нещо си от сорта. Така че паметта е все тая, защото разликата не е от 8 на 64 а 33 на 64, т.е. имаш достатъчно памет поне според мен.
Поздрави :)

kx3m
Регистриран: 05 дек 2007, 22:10

Мнение от kx3m » 03 юни 2011, 23:18

pfffff.... Да кажеш че не ти допада Sense трябва да си многооооо запален фен на gnusmas и нещастния тъч уиз, което ще рече че гледаш на нещата по съвсем различен начин и колкото да те разубеждава човек ти ще си знаеш твоето, като от това ще се получава (и както се получава като ви чета предишните постове) нещо като прескачане на диск и ръсене на едни и същи глупости. Хората в XDA вече взеха да питат как да сложат на сапунерката Sense :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1072279 и щом още не са затворили модовете темата там, значи са решили че е важна :D Иначе да HTC Sense е нещо невероятно красиво и удобно колкото и да не искат да го проумеят някои хора, може би защото не са ползвали телефон с такова или ако са ползвали е било на витрината в някой магазин(whistle), ако и това не е другото вече е ИНАТ за спор и чешене на езици! Особено сенс 3.0 е направен доста добре но се съмнявам човек като теб да е докосвал телефон с сенс 3.0 освен ако нямаш някой познат с Desire HD или HTC HD2 които са с флашнат ром на HTC Sensation. Иначе и самсунга също ми харесва и като визия, не е лош и като ....подарък за момиче(whistle). Иначе да има повече вградена памет също не е лошо, но лично за мен може да е като минус до някъде. Но казвам за мен щото ме кефи да флашвам ромове с най-новите неща още преди да са излезли на пазара. Щото примерно ако искам да си кача по нов ром или случаино се бъгяса сапунерката и няма възможност да се направи back up и имам 32 гб вградена и се наложи да сложа нов софт, или hard reset когато само това е възможно за да се оправи телефона ,ми е много интересно какво ще стане тогава с музика снимки и други важни неща за които няма бекъп?? А пък да имам примерно 32 вградена и да си взема 32 карта малко не ми се вижда логично да сложа всички работи първо в картата памет. Относно дисплея не ме валнува толкова какъв ще е , ако направят gnusmas телефон с нещо подобно и по добро на визия от Sense, може и да се замисля и да си взема samsung а не само да ги купувам за подаръци на приятелки. И още нещо подръжката на самунг е пълна ОТВРАТ. Само като гледам как се ебаваха с update за предишното галакси и ми ставаше смешно. Това за подръжката също е от много голямо значение поне за един умен телефон, а знаем че HTC са номер 1 в това(yes)

t1ri

Мнение от t1ri » 03 юни 2011, 23:33

абе човек ти първо се научи да пишеш и имаи малко уважение!!!няма марка гнусмас нито сапунерка.пак казвам на мен не ми харесва сенс.фен съм на айфон но галаксито е просто уникално и няма как да го отрека.хаиде остани си със здраве и се наслаждаваи на поредния алуминиев сандък да таиванците!!!!!!!!!

Отговори