Sensation

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Re: HTC Sensation

Мнение от derWolf » 03 юни 2011, 23:37

хората преди мен достатъчно добре ли ти отговориха или?
нека си начеша езика и аз де...

[Quote]на какъв стил лъха сензацията[/Quote]
на телефон направен от качествени материали и е вложено малко умисъл в него

[Quote]супер грозен телефон[/Quote]
yep u r samsung fan

[Quote]самсунга е сто пъти по красив и сто пъти по практичен[/Quote]
по красив с пластмасовия си панел ли бре? а с кое реши че е по-практичен? извинявай ама нещо не можах да схвана какво каза!?!

[Quote]само ти казвам погледни дисплея на сензацията да видиш как изглежда сравнение със самоледа и тогава ще си говорим[/Quote]
да видях ги сравних ги и си изказах мнението. самоледа не мога да кажа че ми харесва повече и даже казах защо но просто и ти само си чешеш езика

[Quote]излагат се от хтц със тези малки памети,те просто стават смешни[/Quote]
излагаш се ти. моля те кажи нормален аргумент не паметта бе човек!!! като запълниш 64 гб (в телефона си) ми се обади да те черпа. аз 8 не мога да запълня пък 64 :D

просто наистина от нямане какво да кажеш говориш глупости. виждам, разбирам и нищо не казвам за това че си самсунг фенче нали? ако си го вземеш (ако не си си го взел вече) си го ползвай със здраве и търси как да си качиш сенс. аз ще си взема сензацията (надявам се естествено :) ) и може някой ден даже да ги сравним?

p.s. извинявай сега ти виждам последното мнение и виждам че си айфон фенче. е ти с това трябваше да почнеш да не се хаба до сега бре :D:D:D
и с последния си пост просто упрекна алуминия на сензацията защото? Защото нямаш какво да кажеш нали? моля те стига си цапал темата. в момента казваш на черното бяло и ставаш просто смешен. като толкова те дразнат НТС що пишеш тук изобщо? остави ни ние простосмърните (които не харесваме самсунг и епъл) да живеем в облаците бре. ти ходи да си хвалиш 4-ката и с2-ката в съотвените теми.

kx3m
Регистриран: 05 дек 2007, 22:10

Мнение от kx3m » 03 юни 2011, 23:43

[Quote]абе човек ти първо се научи да пишеш и имаи малко уважение!!!няма марка гнусмас нито сапунерка.пак казвам на мен не ми харесва сенс.фен съм на айфон но галаксито е просто уникално и няма как да го отрека.хаиде остани си със здраве и се наслаждаваи на поредния алуминиев сандък да таиванците!!!!!!!!! [/Quote]

Хахахаха ти си ми много забавен хейтър честно:X(no) Сега пък и йфен бил :D Като ти чета неграмотно написаните постове, без една главна буква и запетайка се замислям на колко години си и дали дали не трябва да се върнеш в първи клас, да се научиш първо как се пише и тогава да даваш акъл на по големите от теб за такова нещо? Стопляш ли ? Сапунерка е щото gnusmas (samsung) само такива правят! И някъде да съм казал че ще го купувам на Sensation? Май си чел някде между редовете?:| Следващото HTC може би ще е EVO 3D но ако Sensation падне на прилична цена може и да се замисля.

derWolf
Регистриран: 08 мар 2011, 01:20

Мнение от derWolf » 03 юни 2011, 23:52

:)

айде стига сме цапали темата, наистина. нека t1ri си живурка в заблуда и да не му обръщаме внимание на хапливите постове щото просто се държи детински и даже не може да се аргументира както трябва защо аджеба сензацията не струва

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 04 юни 2011, 11:33

[Quote]защо аджеба сензацията не струва[/Quote]

Ето защо,
изгледай видео сравнението.

[B]Samsung Galaxy S II vs HTC Sensation - Screen Demo - Text and Daylight [/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fvr_P0euqWc[/Youtube]

[B]Samsung Galaxy S II vs HTC Sensation Physical & Performance [/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d2fAf5QC3SQ&feature=relmfu[/Youtube]

[B]Samsung Galaxy S II vs HTC Sensation - Browser Performance [/B]

[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I&feature=related[/Youtube]

Още едно доказателство, че [B]Samsung Galaxy S II[/B] е пред другите освен айфона и сензацията не струва.:P

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 04 юни 2011, 12:23

Сега ще пусна два клипа които сравняват интерфейсите, които производителите са си сложили.

Като за начало ще сложа [B]Samsung Galaxy S II -TouchWiz 4.0[/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GEycqUV2mVc&feature=relmfu[/Youtube]

и втория клип е за [B]HTC Sensation-Sense 3.0[/B]

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oQS_Uz118Z0&feature=relmfu[/Youtube]

Тук мога да кажа че Сензацията има по интересни неща :)

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 04 юни 2011, 13:05

Веднага започвам да се аргументирам защо Галаксито е по добро

1.Има по добър процесор и по добър графичен ускорител!
2.Има по добър дисплеи!
3.Има по силна батерия!
4.Има повече памет(Тук ще кажете ма нали хтц има карта памет.Да има но и аз ако сложа карта с памет при мен става двоино повече паметта.Чух някакви изказвания от рода на ,за какво ми е толко памет аз 8 гб немога да напална та 64 кога ще напълня.Има достатъчно хубави игри с които можеш да напълниш паметаа.Можеш да записваш повеч видео)така,че паметта си е от значение!
5.Има повече рам памет!
6.Има по добра HSDPA 21 Mbps срещу 14 Мbps на сензацията!

Е това ако не е достатъчно тури му пепел както се казва в една приказка

Поздрави на всички!!!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 04 юни 2011, 13:08

Плюс това Самсунгът е и по-лек, което си е доста по-съществено от "Лъха на стил" или както там беше.;)
Не, че и 150 грама е много, ама поне да баха сложили една 1800 mah+ батерия за тези 30+ грама.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 04 юни 2011, 13:15

[Quote]6.Има по добра HSDPA 21 Mbps срещу 14 Мbps на сензацията![/Quote]

От къде пък ще вдигнеш повече от 10?

Иначе за спорта, HTC-то е с два led за светкавица, а i9100 е само с един.
HTC-то записва стерео звук на клипчетата, докато samsung-а е моно.
HTC-то има стерео диктофон.
Също така i9100 няма адекватен панел. Подобна пластмаса е по - подходяща за по - евтин телефон.
И нещото което i9100 няма е sense.

Tikky
Регистриран: 06 окт 2006, 18:17

Мнение от Tikky » 04 юни 2011, 13:26

Има по-силна батерия ма човека в ревюто ти казва чия издържа по-дълго... :)

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 04 юни 2011, 13:54

Не ми се вярва да сензацията батерията да издържа повече!!!

Отговори