Sensation
Re: HTC Sensation
Няма да бъде зле да се обосновеш, нали знаеш? Защото аз не виждам какво толквоа хубаво има в SGS II.
Няма смисъл, ти си дървен философ
Може да изпусна или да сбъркам за нещо, но ето накратко:
1.Според слуховете орион е по-добър от куалком
2.Самсунга е по-компактен, а резмера на дисплея е същият.
3. Без да има още сериозни тестове не хтц-то, съм сигурен, че камерата на самсунга е доста по-добра. До момента е нямало ХТЦ с дори прилична камера (поне ако съдя по дхд и хд2)
4. Повече рам за Самсунга, не че 768 малко, но нека да е повече :)
5. USB to go при Самсунга
6. Повече вътрешна памет при Самсунга- 16гб срещу 1гб
7.По-силна батерия за Самгунга, за мен това е един доста сериозен плюс.
8. САмолед плюс
9. Самсунга има кинетично скролиране, което би трябвало да е по-добро и от на айфона.
Това са нещата, които биха ми повлияли да купя самсунга пред хтц-то.
Накратко и предимствата на хтц:
1. По-висока резолюция
2. Алуминий
3. Двойна светкавица, евентуално по-добри нощни снимки, макар че се съмнявам
4. Сенс
5. Ъпдейтите идват доста по-бързо отколкото при самсунг
Съответно всички тези предимства и недостатъци са само на книга. Като се появят телефоните масово може да има други плюсове и минуси.
1.Според слуховете орион е по-добър от куалком
2.Самсунга е по-компактен, а резмера на дисплея е същият.
3. Без да има още сериозни тестове не хтц-то, съм сигурен, че камерата на самсунга е доста по-добра. До момента е нямало ХТЦ с дори прилична камера (поне ако съдя по дхд и хд2)
4. Повече рам за Самсунга, не че 768 малко, но нека да е повече :)
5. USB to go при Самсунга
6. Повече вътрешна памет при Самсунга- 16гб срещу 1гб
7.По-силна батерия за Самгунга, за мен това е един доста сериозен плюс.
8. САмолед плюс
9. Самсунга има кинетично скролиране, което би трябвало да е по-добро и от на айфона.
Това са нещата, които биха ми повлияли да купя самсунга пред хтц-то.
Накратко и предимствата на хтц:
1. По-висока резолюция
2. Алуминий
3. Двойна светкавица, евентуално по-добри нощни снимки, макар че се съмнявам
4. Сенс
5. Ъпдейтите идват доста по-бързо отколкото при самсунг
Съответно всички тези предимства и недостатъци са само на книга. Като се появят телефоните масово може да има други плюсове и минуси.
Абе и аз мисля, че няма смисъл. :)
Но камерата на HTC е пълна със шумове. На самсунг до момента също са им лоши камерите, но по тестовете много я хвалят на СГС 2. Иначе е ясно, че не очаквам да снимат като н8, айфон или cybershot и арката на сони ериксон, но поне искам да вадят прилични снимки. А HTC определено не залагат на камерите като силна страна в апаратите си. Готов съм да сравняваме снимки ако искаш :)
Но камерата на HTC е пълна със шумове. На самсунг до момента също са им лоши камерите, но по тестовете много я хвалят на СГС 2. Иначе е ясно, че не очаквам да снимат като н8, айфон или cybershot и арката на сони ериксон, но поне искам да вадят прилични снимки. А HTC определено не залагат на камерите като силна страна в апаратите си. Готов съм да сравняваме снимки ако искаш :)
1. По-добър, но не и с тези драйвери.
2. Размерът не е фактор, съжалявам.
3. Имало е, спокойно, но ако камерата е важна за теб, значи няма смисъл въобще да се спори.
4. За сега тази памет стига.
5. Съгласен.
6. Това няма да го гледам.
7. Прав си.
8. Така е, да.
9. Да, точно от на айФоун-а е по-добре. Хайде недей така, моля те. При всички телефони е хубаво.
HTC Sense е причината да избереш HTC-то, а това бие всеки горен аргумент, мисля. Просто не знаеш колко по-удобно е от TouchWiz.
2. Размерът не е фактор, съжалявам.
3. Имало е, спокойно, но ако камерата е важна за теб, значи няма смисъл въобще да се спори.
4. За сега тази памет стига.
5. Съгласен.
6. Това няма да го гледам.
7. Прав си.
8. Така е, да.
9. Да, точно от на айФоун-а е по-добре. Хайде недей така, моля те. При всички телефони е хубаво.
HTC Sense е причината да избереш HTC-то, а това бие всеки горен аргумент, мисля. Просто не знаеш колко по-удобно е от TouchWiz.
[Quote]Просто не знаеш колко по-удобно е от TouchWiz. [/Quote]
Но знам колко гаден е TouchWiz, няколко месеца имах честта да си боравя с него :)
По принцип съм запланувал лятото да си сменя телефона, така че с интерес ще следя всичко около хай-енд моделите и съм отворен за всякакъв градивен спор.
HTC Sense може ли да се инсталира и на други андроиди?
Но знам колко гаден е TouchWiz, няколко месеца имах честта да си боравя с него :)
По принцип съм запланувал лятото да си сменя телефона, така че с интерес ще следя всичко около хай-енд моделите и съм отворен за всякакъв градивен спор.
HTC Sense може ли да се инсталира и на други андроиди?
HTC-то при всички положения! Кво като сапунерката на gnusmas има повече рам и повече памет ? Като няма хубаво написан софтуер за нея си остава една пластмаска сред многото други(no), докато алуминия си е алуминий и придава малко по различно усещане като се държи в ръка. Е разбира се ще има и тестове след време дето ще се казва как самсунга бил много бъзр и еди кво си но като му погледна менюто или TouchWiz и пак нещо ме отказва от него. Смея да твърдя според личното ми ползване и опит с няколко модела на htc че изработката и материялите от които ги правят са доста качествени сравнение с gnusmas и някои други марки, но тва пак казвам според личната експлоатация! И както keyone каза и аз съм на същото мение че HTC Sense е единствената причина поради която си заслужава да си взема отново HTC дори и да е друг модел! Просто тва е толкова удобно и хубаво направено, особено ефектите за прогнозата за времето, че човек свикне ли един път с това после трудно се отказва:) Още помня в xda-developers как заклети фенове от различни нации на galaxy S реваха на разработчиците на ромове да им направят порт за htc sense :D. И незнам защото но всеки път като влезна в някой магазин за gsm-и да разгледам за нови модели и все като се загледам в някой самсунг почвам да се чудя коя приятелка имаше рожден ден (whistle)
Ей, лаици колкото щеш(no)
[Quote]3. Имало е, спокойно, но ако камерата е важна за теб, значи няма смисъл въобще да се спори.[/Quote]
Естествено, че трябва да е прилична 8)
Аз съм взискателен потребител и ще отделя немалка сума пари,има си хас фотото да бъде боклук...(whistle)
Естествено, че трябва да е прилична 8)
Аз съм взискателен потребител и ще отделя немалка сума пари,има си хас фотото да бъде боклук...(whistle)
След като успя да се "изходиш" след моето мнение ще кажеш ли нещо полезно по темата вместо само да цапаш след другите? (no)(whistle)