Sensation
Re: HTC Sensation
Маи НТЦ в България нямат официален представител а най близкия е във Румъния.Не съм на сто процента сигурен но мисля,че така беше!
абре ако си земе някой от нас сензацията и прави проблеми тя с екрана и дори с вифи мрежата и ако отидеш там от където си го взел ше ти дадат ли нов или ще трябва да се споменават известно копличесво майки :|
Ако покупката е онлайн може да го върнеш до седем дена. :)
а ако не е онлайн? смис от ментел или глобул примерно
Някой може ли да ми обясни каква е системата на определяне на цената на смартфон в БГ?
Щото в Ментел е 1180 лв. без договор.
В USA e 549 $ без договор, и е възможно и да падне. От САЩ за електроника внос в Европа не се дължи мито, има само 20 % ДДС. Та:
549*1.3537*1.2= 891.82 лева. Разликата е 288 лв., хич не е малко, по дяволите!
(angry)
Щото в Ментел е 1180 лв. без договор.
В USA e 549 $ без договор, и е възможно и да падне. От САЩ за електроника внос в Европа не се дължи мито, има само 20 % ДДС. Та:
549*1.3537*1.2= 891.82 лева. Разликата е 288 лв., хич не е малко, по дяволите!
(angry)
Ами в Германия е малко под 500 евро за брандирани сензации, така че вносът от там също е изгоден. А за мтел е ясно, не знам какво си очаквал. При тях само айфон излиза на сметка.
Нещо не мога да пиша в темата на самсунга.. Адреното е 2,2 пъти по-бързо от ускорителя на самсунга.
Нещо не мога да пиша в темата на самсунга.. Адреното е 2,2 пъти по-бързо от ускорителя на самсунга.
нещо и аз не мога :( жалко тамън почна да ме кефи онзи човек как почна да се пеняви :)
иначе от де да знам кой е по-добър, даже не знам какво значи това :D
иначе от де да знам кой е по-добър, даже не знам какво значи това :D
извинявам се за този пост. просто пробвах нещо защото не можех да пиша :) извинявам се пак
Проба
Защо немога да пиша в темата за Самсунга?
Докога душевно болни хора ще пишат във форума?(woo)
mod edit: Наистина, до кога ли?
vladovn
Защо немога да пиша в темата за Самсунга?
Докога душевно болни хора ще пишат във форума?(woo)
mod edit: Наистина, до кога ли?
vladovn