Sensation
Re: HTC Sensation
Има небрандирани и то на доста места на цена около 1200 лв-например bros,plesio и т.н . :)
sure? на мен в Люксембург ми казаха че все оше няма небрандирани никъде...б*а ли го, дреме ми :D
В България никой няма да чака MTel да има един месец приемущество :)
верно е
тия дни звънях да ги питам в кой офис го имат в наличност телефона ии тази издаде някакъв много странен звук в знак на неразбираемост. не мисля че знаеше за такъв модел изобшо :D
тия дни звънях да ги питам в кой офис го имат в наличност телефона ии тази издаде някакъв много странен звук в знак на неразбираемост. не мисля че знаеше за такъв модел изобшо :D
По принцип малко отклонение , но са уникални с незнанието си за новите модели нашите оператори и магазини :)
уникални са с всичко. за нищо не знаят освен за мизерните им абонаментни планове
Магазините в БГ ги внасят от Азия, а там са небрандирани. Иначе легално нямат право да продават небрандирани през първия месец, но това е друг въпрос. А не изключвам възможността просто да са неинформирани и да послъгват :)
За Бога, в Хенди (точно пък там!!!) отговора беше: "Ми то това е МНОГО СКЪП телефон и в момента го нямаме тук, мо може да поръчате и до 2 дена ще можете да го разгледате... не, не ви задължаваме с покупка..."
Та такива ми ти работи.
Та такива ми ти работи.
Ау, но това наистина е сензация :) Те знаят, че има такъв телефон :)
Кой ще ми каже в Мтел брандирана ли е сензацията или не е ? :|