Sensation
Re: HTC Sensation
И каква стана тя? Значи ако е включена тази опция, аз за да видя колко е часът всеки път ще се набутвам заради тази прогноза !? (angry)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
изключваш автоматичния update на времето и няма да се набутваш
Е така де.:) Изключи това, онова, трето..(whistle)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
:) плащай нет тогава:)
Явно повечето опции ще се ползват само при наличието на wi-fi тогава (blush)
Андроид телефоните са ориентирани да работят с интернет, ако може постоянно :)
[Quote]Явно [u]повечето опции ще се ползват[/u] само[B] при наличието на wi-fi[/B] тогава[/Quote]
А бре пич,то е все едно си си взел "ферари" и го палиш само по за 5-10 минути,докато изпушиш по цигара:D
Смартфона е за това да се ползва;) ,а и пакетите с нет не са толкова скъпи
А бре пич,то е все едно си си взел "ферари" и го палиш само по за 5-10 минути,докато изпушиш по цигара:D
Смартфона е за това да се ползва;) ,а и пакетите с нет не са толкова скъпи
При мен проблемът е батерията. Включен непрекъснат нет-бързо изхабяваща се батерия. :)
Не непрекъснато включен нет-една идея по-добра батерия, но и чувство, че леко се минавам като плащам без да ползвам :)
Иначе мисля, че когато можеш да отделиш над определена сума за телефон, ще можеш и по още малко за удобен план :)
Не непрекъснато включен нет-една идея по-добра батерия, но и чувство, че леко се минавам като плащам без да ползвам :)
Иначе мисля, че когато можеш да отделиш над определена сума за телефон, ще можеш и по още малко за удобен план :)
[Quote]Включен непрекъснат нет-бързо изхабяваща се батерия.[/Quote]
Ами минаваш само на 2G,въпреки,че от скоро не намирам фрапираща разлика м/у 3G и 2G(при вива) За обновяване на данни и поща 2g е достатачно
Ами минаваш само на 2G,въпреки,че от скоро не намирам фрапираща разлика м/у 3G и 2G(при вива) За обновяване на данни и поща 2g е достатачно
Ха кой те излъга че ще са ти останали и пари за план :|