Sensation
Re: HTC Sensation
Така като гледам как пада с по десет лева на ден, ще изчакам да стане 20 кинта и си го взимам ;)
Батерията винаги е най-големия проблем при съвременните телефони :) Много са енергоемки с големите си, хубави дисплеи :) Тази област изостава сериозно спрямо останалия хардуер :)
да, но батерията на сензацията е наистина добра :) мани ги нтс хейтърите кво говорят-на сензацията и камерата и батерията са ужасно добри + това е много, много красив на външен вид и най-важното е със нтс сенс.
от друга гледна точка пък на бенчмарковете се представя [B]малко[/B] по зле от сгс2, което не мисля че оказва някакво влияние на цялостното ползване на телефона.
тъ към човека който си избираше телефон-погледни и сгс2. ако не ти пречи че е пластмасов и доста лек също е доста добър вариант.
от друга гледна точка пък на бенчмарковете се представя [B]малко[/B] по зле от сгс2, което не мисля че оказва някакво влияние на цялостното ползване на телефона.
тъ към човека който си избираше телефон-погледни и сгс2. ако не ти пречи че е пластмасов и доста лек също е доста добър вариант.
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Значи камерата е много важна имах Н8 и просто нямаше равен. Но реших да има малко разнообразие и викам да пробвам другите производители. Та самсунга пластмасовя не ме кефи а и самсунг... Хтц ще е така като гледам или уиндосфон 7
е камерата на сгс2 е малко по-добра на места (напр. в тъмни помещения) на светло са еднакви. пластмасовоста му обаче наистина и мен като негов собствени ме отблъсква.
и за това мойто предложение е отиди в някой магазин например мултирама и ги разгледай и двата ако ги има :) без пипане нема да стане
и за това мойто предложение е отиди в някой магазин например мултирама и ги разгледай и двата ако ги има :) без пипане нема да стане
Една от причините за по-лошите резултати на Сензацията на тестовете е дисплея:) При нея е по-голяма резолюцията, тоест пикселите са с 1/3 повече :)
-
- Регистриран: 26 юли 2009, 08:36
Много благодаря . Бях си ъпдейтнал телефона , но въобще не бях обърнал внимание , че има и Български език .(beer)
Къде намери български език?И аз съм го ъпдейтнал,но незнам от къде се настроива езика!
Настройки и оттам Език и клавиатура :) Пиша ги на български,но е лесно да се сетиш как са на английски :)
Да влизам там и няма БГ език.Има основните 5-6 езика който си бяха и преди!