Sensation
Re: HTC Sensation
Бъгове,колко бъгове да има Сензацията? Малки и несъществени, каквито ги има всеки телефон;) Винаги, когато се хваща на място, където е антената при всеки телефон има затихване :)
Здравей, от 11 дена използвам HTC Sensation и съм доволен. Звукът се чува дори и в шумна среда, няма никакви проблеми. Батерията може да издържи и 1 ден, ако не си играеш много. Преблемите описани със Wi-Fi поне при мен не са се проявявали. Аз ти препоръчвам HTC Sensation, вече ти сам си избираш какво да вземеш.
Иматели информация дали са оправени проблемите с уифи и екрана с последния упдеит...Че един колега каза че всичко е 6 вече с телефона...
Проблема и то относително е къде държиш телефона! Така е винаги при всеки телефон! Посочените проблеми съм нямал и преди, и след ъпдейта! Сигнала на WiFi намалява с около 20 % ,ако го държиш в горната хоризонтална част! Ако не бяха писали, никога нямаше да го разбера:)
Значи няма никви проблеми и без притеснение мога дасиго взема...:)
Добре ще е на място да го разцъкаш:)
Разцъках го на място но там проблеми нчма въпраса е след време,,,проблема с екра се появявал след 2 седмици затова питам вас които го имате от пове4е време дали се забелязват тези проблеми..
От 2 месеца го имам и нямам проблем :)
от днес има ъпдейт до android 2.3.4
-
- Регистриран: 26 юли 2009, 08:36
Ъпдейта го сложих , но това "HTC Media Link ROM Update " нещо не мога по никакъв начин . При продългително натискане на "Power" не започват да мигат светодиодите . Когато включа и USB кабела ми дава възможност да започна ъпдейта и след това ми изписва , че батерията е под 30% и до там . Някой има ли идея защо се случва това .