Sensation
Re: HTC Sensation
И мойте са същите и....греда
Има ли някой които се е справил успешно с HTC Media Link ROM Update ?
С един хард резет оправих всичко:)
е такова нещо не очаквах - няма и два месеца и от някъде влезе прах между стъклото и дисплея :S
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
[Quote]е такова нещо не очаквах - няма и два месеца и от някъде влезе прах между стъклото и дисплея :S[/Quote]
При мен се случи на чисто нов сенсейшън на първата седмица и въобще не е малко прахът,но се вижда само при заключен телефон,като се вгледаш.
При мен се случи на чисто нов сенсейшън на първата седмица и въобще не е малко прахът,но се вижда само при заключен телефон,като се вгледаш.
Да, да. Същата постановка. Все едно е шприцнат с микроскопична игла и е на почти цял квадратен сантиметър. Чисто нов беше. А уж е капсулован дисплея. Може ли да се излагат така... Ще видим каква ще е реакцията в сервиза, че като гледам из мрежата, проблема е масов...
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Много е неприятен този проблем, даваш един чувал пари и ...
Програмите за навигация които ползвате не са ли старички?
Доколко отразяват реалната ситуация?
Питам защото се двоумя между Андроид-четата и Нокия, за която винаги можеш да си изтеглиш последната версия на Нокоя мапс- не че е най доброто но все пак е приемливо.
Та въпросът ми е- ьпдейтват ли се програмите за навигация които ползвате и на колко време?
ПП.
Става въпрос за версии на програми за навигация, които не са платени.... :)
Доколко отразяват реалната ситуация?
Питам защото се двоумя между Андроид-четата и Нокия, за която винаги можеш да си изтеглиш последната версия на Нокоя мапс- не че е най доброто но все пак е приемливо.
Та въпросът ми е- ьпдейтват ли се програмите за навигация които ползвате и на колко време?
ПП.
Става въпрос за версии на програми за навигация, които не са платени.... :)
Че кой ти използва не платени навигации :) Всеки ползва платени, но кракнати. Аз лично имам Sygic Mobile Maps 10 и iGO.
Неплатен е Google maps ,който вече работи и офлайн,като предварително си запаметявсш участък с радиус 16 км :) Новите версии на платените ,вече кракнати излизат много бързо :)