Sensation
Re: HTC Sensation
Включваш WiFi -Настройки-Най-отдолу информация за телефона и натискаш проверка за актуализация на софтуера :)
Няма налични актуализации за вашия телефон:(
Модела е ХЕ
Модела е ХЕ
Актуализацията е за Sensation,a не за ХЕ :)
пфф.. ще сменям телефона и се чудя м/у HTC sensetion i Slmsung SII. Aма като чета по форуми и някви др. места к'ви неща се говорят за sensetion, че ималл бъгове с дисплея, че се рестартиралл постоянно или като напраиш снимка и като искаш да я видиш и цъкнеш в/у нея пак се рестартиралл и всякакви др такива неща. Почвам да си мисля, че ще е по-добре да взема SII. Понеже HTC-то ми харесва повече ме интересува дали найстина съществуват такива проблеми с телефона или не!!! :| :| :| :S :X :( :(
Имам го от юни миналата година,а август го рутнах :) Нямам посочените проблеми,а от няколко месеца съм със сготвен ромс Андроид 4 :) Иначе няма техника без проблеми :) Влез в магазин и пробвай и двата :) Който и да избереш няма да сбъркаш :)
-
- Регистриран: 08 сеп 2009, 00:24
zdraveite,iskam da si kupq htc sensation i iskam da popitam tezi koito go imat dali mogat da se teglqt igri i razni prilojeniq za6toto 4uh 4e imalo mnogo malko raboti za to4no tozi model ili da si kupq samsung s2
Ами запознай се с проблемите на Самсунга първо.Също както ти отговори колегата всяка техника си има по нещо.При Самсунг Галакси С 2 проблем имаше при разговорите,че се получаваше някаква микрофония и като говориш думите ти се повтарят.(много гадно и дразнещо) Така,че се огледай хубаво преди да купиш
-
- Регистриран: 09 ное 2011, 21:50
Здравейте. Интересува ме някой ползвал ли е видеоразговори по скайп със сензацията и евентуално впечатления. Благодаря предварително. (yes)
вече с новия ъпдейт видео разговора със скайп се оправиха нещата иначе преди ни виждаха зелени но сега вече всичко е ок.