Sensation
Re: HTC Sensation
Телефонът е брандиран от водафон и следващите 4 седмици няма да има официално небрандирани телефони. Затова може да има някакви приложения на водафон, които да гълтат допълнителна рам. И мен този факт ме изуми малко, но не ни остава нищо друго освен да гледаме и да чакаме :)
Дисплея на Самсунга е унилкален, нищо , че му е по - малка резолюцията. Това накланя везните в негова полза:D
-
- Регистриран: 21 май 2011, 11:27
Пичове, питам ви тука за това, защото в страницата на HTC в този сайт, го няма модела Inspire 4G...
Та, купих един такъв с няколко батерии и различни ковъра, ама понеже и един Sensation ми взимат и май този Inspire ще трябва да заминава...
Ето я страницата за характеристиките:
Въпроса ми:
Кой от тукашните модели най се доближава до Inspire , за да знам в коя категория да го пусна в борсата...?
Мерси.
Та, купих един такъв с няколко батерии и различни ковъра, ама понеже и един Sensation ми взимат и май този Inspire ще трябва да заминава...
Ето я страницата за характеристиките:
Въпроса ми:
Кой от тукашните модели най се доближава до Inspire , за да знам в коя категория да го пусна в борсата...?
Мерси.
Защото е предназнчен за американския пазар. Поне на външен вид ми прилича на HTC Incredible S.
Това е практически американския вариант на Desire HD.
http://www.att.com/shop/wireless/devices/htc-inspire.jsp#fbid=lrWaWijBp4G
[Quote]Защото е предназнчен за американския пазар[/Quote]
И по точно за at&t
[Quote]Защото е предназнчен за американския пазар[/Quote]
И по точно за at&t
-
- Регистриран: 21 май 2011, 11:27
Thanks a lot.
Вече ще знам категорията и само ще давам допълнителни описания.
Вече ще знам категорията и само ще давам допълнителни описания.
Дисплея на самсунга наистина е уникален, но специално за сърфиране и острота на шрифта slcd е по-добър от samoled. А аз тела го взимам основно заради това. Иначе тъмните цветове при samoled са супер :)
Слаба батерия
малко вътрешна памет
блед дисплей
големи габарити
Аз ще избера Самсунга(yes)
малко вътрешна памет
блед дисплей
големи габарити
Аз ще избера Самсунга(yes)
[Quote]Слаба батерия
малко вътрешна памет
блед дисплей
големи габарити
Аз ще избера Самсунга(yes) [/Quote]
Батерията е по-слаба, да.
Дисплеят ми харесва на мен повече, по=светъл е, по-реалистичен е и се вижда повече при сърфиране.
Габаритите също ми харесват повече, без да съм го хващал още, съм сигурен, че се чувства мн добре в ръката, все пак е алумуний, а не пластмаса. А и е формат 16:9, по-удобен е за боравене с една ръка.
Паметта какво те грее, имаш си карта за памет.
Самсунга няма сенс и със стара резолюция вече, след година няма да се пишат актуални приложения за него. До преди 2 седмици и аз определено бях за самсунга, но нещо си промених мнението :)
малко вътрешна памет
блед дисплей
големи габарити
Аз ще избера Самсунга(yes) [/Quote]
Батерията е по-слаба, да.
Дисплеят ми харесва на мен повече, по=светъл е, по-реалистичен е и се вижда повече при сърфиране.
Габаритите също ми харесват повече, без да съм го хващал още, съм сигурен, че се чувства мн добре в ръката, все пак е алумуний, а не пластмаса. А и е формат 16:9, по-удобен е за боравене с една ръка.
Паметта какво те грее, имаш си карта за памет.
Самсунга няма сенс и със стара резолюция вече, след година няма да се пишат актуални приложения за него. До преди 2 седмици и аз определено бях за самсунга, но нещо си промених мнението :)