Sensation
Re: HTC Sensation
Абе кви години, догодина нов телефон;)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
По слаб процесор, по малко рам, по енергоемък дисплей, без два микрофона.По слаба връзка на 4G.;)
-
- Регистриран: 04 апр 2008, 20:02
Нещо конкретно - кога се очаква да се появи в бг.
И всичко това се обезмисля, когато чуеш "Sense". Но на кой ли го казвам, ти нямаш опит с почти никой телефон, как ли коментираш.
Не е вярно, къстъм ромове ще има колкото искаш, а и ти от къде знаеш, че ТъчУиз 4 ще е кофти?
Плюс това всичко опира до предпочитания. [u]На мен[/u] не ми допада сенс. Като интерфейс много повече ми допада ТъчУиз или пък иОС.
Плюс това всичко опира до предпочитания. [u]На мен[/u] не ми допада сенс. Като интерфейс много повече ми допада ТъчУиз или пък иОС.
няма голям смисъл да се коментира ма така и така сме почнали :)
ще почна с отговор към @tnt_kz
1. батерията е проблем на почти всеки един смартфон ако не и всеки (т.е. свикнали сме със слаби батерии)
2. имаш карта памет, няма логика да казваш това като аргумент
3. както каза makeno дисплея и на мен повече ми харесва. на самсунга ми е прекалено ярък и неприятен. лично мнение но самоледите не ми харесват
4. габаритите ще са последното нещо което ще гледам като си взимам телефон. т.е. сензацията изобщо не е толкова голяма същност
@Samsung Galaxy S II
(без да навлизам в спорове) то от ника ти се разбира кой ще избере и да отговоря на поста ти кел файда ;)
и както каза keyone само като чуеш сенс всичко в самсунга избледнява мноооого. :)
Поздрави!
п.с. сега видях сравнението което е дал макено на задната страница и заключението ми е че сензацията е доооста по-добра. за сърфиране няма нужда да се коментира кой е по-добрия, само от една снимка се вижда :)
ще почна с отговор към @tnt_kz
1. батерията е проблем на почти всеки един смартфон ако не и всеки (т.е. свикнали сме със слаби батерии)
2. имаш карта памет, няма логика да казваш това като аргумент
3. както каза makeno дисплея и на мен повече ми харесва. на самсунга ми е прекалено ярък и неприятен. лично мнение но самоледите не ми харесват
4. габаритите ще са последното нещо което ще гледам като си взимам телефон. т.е. сензацията изобщо не е толкова голяма същност
@Samsung Galaxy S II
(без да навлизам в спорове) то от ника ти се разбира кой ще избере и да отговоря на поста ти кел файда ;)
и както каза keyone само като чуеш сенс всичко в самсунга избледнява мноооого. :)
Поздрави!
п.с. сега видях сравнението което е дал макено на задната страница и заключението ми е че сензацията е доооста по-добра. за сърфиране няма нужда да се коментира кой е по-добрия, само от една снимка се вижда :)
TouchWiz е една лоша подигравка с айОС и Сенс.
-
- Регистриран: 18 апр 2011, 21:17
Ам, искам да попитам в българия ще излиза ли HTC ThunderBolt, и дали ThunderBolt е по-добър от Sensation ?
Незнам защо имаш очаквания, че някой от този форум може да ти даде обектимен отговор при положение, че и двата модела не се предлагат на нашия пазар и респективно никой няма преки впечатления от възможностите им.
Друг е въпроса, че винаги ще се намери някой, който да си позволи да квалифицира определен продукт само на база параметри и клипчета от youtube:-)))))
П.С. По темата:
искренно се надявам този апарат да издържи един работен ден с един заряд макар и да се съмнявам.
Друг е въпроса, че винаги ще се намери някой, който да си позволи да квалифицира определен продукт само на база параметри и клипчета от youtube:-)))))
П.С. По темата:
искренно се надявам този апарат да издържи един работен ден с един заряд макар и да се съмнявам.