сериозен проблем с Нокиа 6680
сериозен проблем с Нокиа 6680
така, проблемът е следния:
пускам си телефона , изписва логото на Нокиа, и след това ми изпива: "Phone start-up failed. Contact the retailer"
телефона е внос от англия ( ако за някой има значение, не е кодирван )
кажете от какво може да е този проблем
пускам си телефона , изписва логото на Нокиа, и след това ми изпива: "Phone start-up failed. Contact the retailer"
телефона е внос от англия ( ако за някой има значение, не е кодирван )
кажете от какво може да е този проблем
-
- Регистриран: 16 фев 2005, 23:51
Re: сериозен проблем с Нокиа 6680
spoko problema ne e seriozen sre6tu 10-15lv(smqna na soft) se opravq.Na mene na 6630,6680 mi be6e stavalo.
мерси за инфото, утре ще видя дали ще се оправи със рефлаш
Otidi v nekoi servis i shte ti go opravat...sluchva se
орпавя се с рефлашване няма проблеми.така ми е ставало с 6630.сам си я оправих.
@ VANDAL
можеш ли да обясниш как става номера ? или да дадеш някаф сайт кадето е описано как става ;)
можеш ли да обясниш как става номера ? или да дадеш някаф сайт кадето е описано как става ;)
Виж сега, можеш да пробваш следното:
натискаш едновременно *, 3, SEND (бутона с който отговаряш на повикване) и след това натискаш старт бутона. Ще ти даде на дисплея formating. само че цялото инфо от телефона заминава. Ако след формата не се оправи, трябва да го флашнеш.
натискаш едновременно *, 3, SEND (бутона с който отговаряш на повикване) и след това натискаш старт бутона. Ще ти даде на дисплея formating. само че цялото инфо от телефона заминава. Ако след формата не се оправи, трябва да го флашнеш.
Просто направи RESET.Става с *#7370# или
натискаш 3-те бутона (3,*,call)при включване.Ще ти поиска кода за защита-12345 и ще загубиш
контактите.Пробвай да го включиш без карта,
може да е от нея.
натискаш 3-те бутона (3,*,call)при включване.Ще ти поиска кода за защита-12345 и ще загубиш
контактите.Пробвай да го включиш без карта,
може да е от нея.
във форума имаше една тема с подробни описания как да флашнем 6630.иначе идеята да направиш мастър ресет,която са ти дали другите е добра.пробвай първо така.
Не винаги проблема е софтуерен... Аз го имах преди време на 6600 и се оказа хардуер, за съжаление... Но наистина е най-добре да го види техник! ;)