Sharp 903
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Re: Sharp 903
Отвсякъде? Не е ли малко пресилено, а и SHARPA е модел 2005. Ако ще сравняваме сравни последните в този клас модели т.е. с SHARP 904
Откраднаха ми такъв телефон.С черен панел е и почти чисто нов.Сложил съм няколко кода,които не позволяват да се влиза в съобщения снимки и т.н. Ако някой го намери или попадне на него нека се свърже с мен.При всички положения ще има добро възнаграждение!
gadno!bih iskal da ti pomogna ,no nemoga!kaji na policiqta IMEI na tela za da ti go otkriqt.
takaa,predi sedmica si go kupih ot Vodafone i go varnah sashtia den :).Zashto?Zashtoto tapata mashinka ne priema java aplikacii prez Bluetooth :( ,zapisva vsi4ki prieti failove v pametta na telefona :( ,play-va video samo v opredeleni formati :( ,abe voabshte na nivo software e zle,ina4e kamerata mu e nai dobrata koiato sam vijdal s toia optical :) i 3.2megapix,klipovete gi pravi super!zavisi kakvo tarsi 4ovek.sia sam reshil da si vzema edno Qtek S200 :)
offfffffffffffff nqma li da mu padne cenata na4i
A taka pi4 SE im ..... mamata ve4e 2-ri tehen bokluk mi se bugna i si vzeh N70 ;)
nqkoi prodava li sharp 903 i na kakva cena verno li ne 4e ne svirat mp3 sislno
nqkoi prodava li sharp 903 i na kakva cena verno li ne 4e ne svirat mp3 sislno