Sharp 903
Re: Sharp 903
Май за момента, са изчерпани количествата, но знам, ческоро ще го има на пазара.
prodava li nqkoi sharp 903 i na kakva cena e
pi6e te
pi6e te
Вярно е, че е голям, но се свиква, аз от 4-5 месеца съм с 902SH, който е по-голям от него, ама от опит ви казвам - ще забравите за друг телефон! Просто толкова е удобен, надежден, здрав... абе мъжки телефон - големи копчета, огромен дисплей... Бях взел Samsung E900 - ми той ми се губи из пръстите направо! Не можах да издържа с него и го махнах, сега пак си карам на Sharp-а и не смятам да го сменям, освен за 903 или 904. Знам как изглежда отстрани за големината, обаче ви уверявам, че щом свикнете веднъж, няма да искате да погледнете по-малък телефон.
Sharp 903
Имал съм адски много телефони, Нокиа, бла, бла, бла, но Японските (принципно) са мн по- добри.
В какво ли са по- добри? Ами просто каквото пише, е истина на 100%!
Например камерата си е толкова Мегапиксела (няма интерполация:)..., паметта си е точно, батерията си е точно и т.н.
Шарп, НЕК, Митцубиши- това са Марките...
Но къде е уловката???:) Уловката е в това, чееееееееее имат живот 100/200 часа разговори и после си купуваш нов:)
Просто в Япония има закон- изтече ли гаранцията, в 3 месечен срок се връща в магазина (имат глад за суровини)!
Така че не си купувайте Шарп,
хубав е, но............ не за Нас.....
Казвам го от голям опит...
В какво ли са по- добри? Ами просто каквото пише, е истина на 100%!
Например камерата си е толкова Мегапиксела (няма интерполация:)..., паметта си е точно, батерията си е точно и т.н.
Шарп, НЕК, Митцубиши- това са Марките...
Но къде е уловката???:) Уловката е в това, чееееееееее имат живот 100/200 часа разговори и после си купуваш нов:)
Просто в Япония има закон- изтече ли гаранцията, в 3 месечен срок се връща в магазина (имат глад за суровини)!
Така че не си купувайте Шарп,
хубав е, но............ не за Нас.....
Казвам го от голям опит...
Приател абе я кажи откъде да си купя Sharp в БГ ? Или не само в БГ по-принцип ! Сериозно. Или някой ако знае ?
4 Години имах Шарп ГХ 15 бзупречн телефон.
Добре бе батенце, ти изби рибата - свръх японците говорат 3 месеца и хвърлят телефонеца за претопяване ... това не знам от къде го чу (сигурно си бил на пазар за телефони там), ама ама да ми кажеш, че на всеки 3 месеца всички японци си купуват нов телефон...това ми се струва невероятно даже и за Саудитска Арабия, едва ли някои ще те накара и тее да даваш на 3 месеца по 300 - 500 евро?!?!!
Не си го разбеал правилно, не на всеки 3 месеца нов телефон, а 3 месеца след изтичане на гаранцията, примерно имаш гаранция 1 година, а връщаш телефона след година и 3 месеца
"Но къде е уловката???:) Уловката е в това, чееееееееее имат живот 100/200 часа разговори и после си купуваш нов:)"
Аз ги изговарям за 3 месеца.
Аз ги изговарям за 3 месеца.
V momenta polzvam sharp 903 ot dve godini, neveroqten telefon. Li4no za men tazi marka e nai nai. Predi tova sam imal gx-20 i gx-30 zdravi i sigurni telefoni, no s po-malki funkcii. Makar i s malka kamera gx-0,3 i gx-1m.p. praveha mn.dobri snimki. Tazi marka moje da se opredeli s edna duma-ka4estvo. V momenta si tarsq sharp 904 ako nqkoi moje da mi pomogne-mnogo blagodarq. Az li4no tvardo zastavam zad tazi marka. tema za razmisal; zasto tel. model 2005g. v momenta stuva kolkoto edna po-hubava nokia ot 2007g.-2008g. zasto li, !!!!!!!