Vij kvo pi4 sinhronizaciqta c comp. stava lesno,samo ot saita smakva6 softuera za GX30 i 4res IfRed Stava lesno! Opciqta ti e v PhoneSetup/conectivity/PC Software! Uspeh! Za da raz4ete6 memory cartata ti trqbva card reader!DefaultUser написа: ↑02 юли 2005, 22:25Iskam da te popitam neshto tei kato i az imam takuv ama sam malko razocherovan ot tova che nemoga da polzvam blututa i infrareda za obmqna na informaciq zashtoto nqmam izobshto opciq SEND pls ako nqkoi moje da mi pomogne da mi kaje kak moje da se opravi tova i daje kato se opitam da go sinxroniziram s PC-to mi sushto nestava mamka mu ako imash resheniq na problema mi pls mi pishi inache za displey i kamera ne sam vijdal po dobur tel napravo e kato cifrov aparat nqma raven na sebe si
Sharp GX30
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Sharp GX30
-
Sharp GX30
Telefona e super, spunat e softuerno, no problema se reshava kato se upgreidva sus softwara na GX-30, no za sugalenie tova go se pravi samo ot vodafone, i az go napravih v gurcia sreshtu 45 euro. Softwara go imashe i v internet na angliiska stranica no sa go nadushili i veche go niama. No moge da se nameri pak i taka poluchavate GX-31, uspeh :-)
-
Ave kvi 849 lv. v toq shop Toi si padna otdavna na polvin cena http://www.office.bg/exec/0/1150/6400/0/0/0/10/-/-/product
imam sharp x30,no e bez diska za softwer ot kade moga da go svalq .pls. pomognete.
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
ТИ ЛУД ЛИ СИ БРЕ ЧОВЕК ?
Много готин телефон за хора които искат да се отличат от масата хора със СониЕриксони, Сименси и т.н. Като че ли единственят му минус е ограниченото действие на Блутуута, но това се компенсира със многото му функции. Лошото е че тази марка не е популярна у нас, и сега искам да си купя такъв, но никъде не мога да намеря. Ако някой продава такъв, нека ми прати e-mail на [email protected] или да ми се обади на 0886217327.
spored men edinstveniq mu minus na toq telefon e 4e ne moje da se slaga MP3 za zvynene !!
-
- Регистриран: 05 сеп 2006, 17:48
iskam da si namerq bateriq za Sharp GX-32 moje li nqkoi da mi pomogne
3draveite, vzeh si go i az tozi sharp gx30. kamerata naistina moje da se sravnqva s tazi na gsm ot visokiq klas. no blututa i infrarweda nw moigat da s eiz[polzvat za obmen na danni. s vodafonlife menu e. kak moga da go smenq tva menu ili da izpolzvam bluetuta za obmen na failove.
pi6e6ete pls
pi6e6ete pls