Ще има ли български Black Friday?
Re: Ще има ли български Black Friday?
Не зная за другите магазини, но в Техномаркета е фраш за твърдата 10% отстъпка на всички стоки
Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
На българина му дай на 6 месеца нов телефон и нова плазма... иначе хладилника праазен и климатика не се пуска да се гори ток... аз съм потресен от цялата тази суматоха и това разхищение на средства от хора без възможности като средно статистически българин.
Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Казва се "на гол тумбак, чифте пищови"...
Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
[B]Какво да се прави, не може всичките да са богати...пък на човек му се живее, все пак един живот живееш...сега се живее, времето лети![/B]
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Ако търсите да закупите нещо в деня Черен петък и го няма : спокойно братя, всичко ще се появи веднага щом свърши Черния петък...я в събора...я в понеделник...
Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
От твоя джоб ли взимат?
Бахти тъпия коментар. Ти кога свари им рови в хладилника?
Идват празници, ако хората няма да зарадват себе си или близките си за какво да живеят?
От такива хора лошо ми става, все те знаят как "правилно" се живее.. Айде спестявайте си такива коментари.
По темата: Много хора ругаят на страницата на Емаг, ме мамят и то с факти. Голямо разочарование. Само има няколко парфюма на доста добри цени. Колко са "маркови" не мога да кажа.
Бахти тъпия коментар. Ти кога свари им рови в хладилника?
Идват празници, ако хората няма да зарадват себе си или близките си за какво да живеят?
От такива хора лошо ми става, все те знаят как "правилно" се живее.. Айде спестявайте си такива коментари.
По темата: Много хора ругаят на страницата на Емаг, ме мамят и то с факти. Голямо разочарование. Само има няколко парфюма на доста добри цени. Колко са "маркови" не мога да кажа.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Направо не е истина фирмите за бързи кредити какви пари правят сега. Почти всяко бедно и комплексирано човече с обувки за 30 лева и пуловер за 20 лв. ще тегли бърз кредит за скъп телефон или голям телевизор, от който вечер след работа да му промиват мозъка, доколкото го има.
Re: Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Това си е тяхна работа. Идват празници, нека не таим омраза към хората около нас, а да се радваме с тях. Аз също не съм богаташ, но ще се обзаведа със скъпи играчки, къде на лизинг, къде в кеш! За какво работим като коне, за какво са всички тия гимнастики, ако не си доставяме някаква радост накрая?
Моя черен петък, ще е вторник или сряда от Технополис и Теленор.:)
Моя черен петък, ще е вторник или сряда от Технополис и Теленор.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]По темата: Много хора ругаят на страницата на Емаг, ме мамят и то с факти.[/Quote]
Тази година офертите не са толклова привлекателни, колкото миналата година и има защо ( отново се очаква "КЗК" да им наложи "глоба" ). В интерес на истината имаше продукти на които има реално намаление (Е, не са в порядъци от 50+ процента) и се възползвах.
Тази година офертите не са толклова привлекателни, колкото миналата година и има защо ( отново се очаква "КЗК" да им наложи "глоба" ). В интерес на истината имаше продукти на които има реално намаление (Е, не са в порядъци от 50+ процента) и се възползвах.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
В технополис ще има намаление ли?Или просто ще си пазаруваш тогава?