Ще има ли български Black Friday?
Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Малоумнико този черен петък е за такива балъчета като тебе!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Че си корав тука ама, но вънка като те подритват мълчиш.. Форумна нинджо ;)
П.С: Нищо не съм си купил, как го изкара за мен не знам:D
П.С: Нищо не съм си купил, как го изкара за мен не знам:D
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Re: Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Интересно дали говори като цяло за черния петък( включвам и двата технотата с високите им цени и собствеността им) или конкретно за на емаг, че са му пуснали това което е желал и сега изпада в детски екстаз след края (flower)
Re: Ще има ли български Black Friday?
само правят хората на глупаци с тия измислени намаления..
Да не говорим, че само източват пари от българите и ги прибират в Румъния. Лично аз предпочитам да купувам от български сайт, или от чужд английски/немски сайт - поне там намаленията са истински и в повечето случаи са от 30 до 80%
Да не говорим, че само източват пари от българите и ги прибират в Румъния. Лично аз предпочитам да купувам от български сайт, или от чужд английски/немски сайт - поне там намаленията са истински и в повечето случаи са от 30 до 80%
Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
:D днес като си погледнах количката в Емаг и половината стоки бяха с удивителен , а другата половина си бяха с нормалните цени ... Ми кипна и изтрих всички поръчки ... Сега ме е яд , че не направ снимки от снощи и от днес .. да видите как се ебават ... (angry)
-
- Регистриран: 10 ное 2015, 08:58
Re: Re: Re: Ще има ли български Black Friday?
Опасно нещо туй черния петък.