Ще паднат ли цените на GSM -телефоните от 1 Януари
Ще паднат ли цените на GSM -телефоните от 1 Януари
да ли ще отпаднат разни такси при внос на GSM-телефоните,и така да им паднат цените.какво занете за това?
Re: Ще паднат ли цените на GSM -телефоните от 1 Януари
всички се надяваме цените на телефоните да паднат след нова година, но дали ще стане още не може да се прогнозира:(
Да се сещаш 1 стока, на която да е "паднала" цената по повод "присъединяването"?
Именно.Цените най-вероятно ще се вдигнат леко за определен момент и след това пак ще стигнат сегашните си нива.Все пак цените в ЕС са средно с около 10% по-високи от България.
Всичко това разбира се ако продължи тази апатия на мобилните оператори към пазара на мобилни телефони и в следствие на това процъфтяването на сергийките и магазинчетата от по 5кв.метра продаващи "JSM"-и .. е напоследък големите вериги почват да събират голям пазарен дял,но субсидирането все още е мръсна дума.Е изключения има,но са жалък опит да си симулира активност ..
Всичко това разбира се ако продължи тази апатия на мобилните оператори към пазара на мобилни телефони и в следствие на това процъфтяването на сергийките и магазинчетата от по 5кв.метра продаващи "JSM"-и .. е напоследък големите вериги почват да събират голям пазарен дял,но субсидирането все още е мръсна дума.Е изключения има,но са жалък опит да си симулира активност ..
Правилният въпрос, според мен, е: Кога заплащането на труд в България ще придобие европейски измерения?
Ами като изведнъж почнем да плащаме европейски сметки за всичко и на следващия месец би следвало да получим европейски заплати :)
Блажени са вярващите....нататък го знаеш)))
Все пак си мисля че ще паднат донякъде цените на апаратите от отмяна на митото върху стоките от европейския съюз
Да си кажа честно предпочитам да си останат такива каквито са в момента но аз имам други съображения за това
Да си кажа честно предпочитам да си останат такива каквито са в момента но аз имам други съображения за това
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Според мен цените на апаратите ще намалеят тотално,когато моб. оператори В БЪЛГАРИЯ проумеят,че трябва да печелят от разговори,а не от апарати.Както навсякъде в Европа скъпи ще останат новите модели.
Надали същостта на този въпрос са субсидираните апарати...