Ще продължат ли Фрий примите ??
Ще продължат ли Фрий примите ??
Миналия месец Мтел откри сравнително хитър и изгоден за оператора и за потребителя начин да продължи Фрий картите. Дали и този месец ще съберат по 10 лева от абонатите с такива карти или ще се откажат от всички тях ???
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Ще продължат ли Фрий примите ??
dnes ako ne poluchim sms, moje bi ne :(
и аз мисля че няма да ги продължат.10 лв. бяха само за да бадат активни картите още една година
ave v4era v molla na stamboliiski davaha bezplatni i na vivatel...
-
- Регистриран: 26 юни 2006, 22:08
Абе все пак ми се струва, че ще направят нещо да ги продължат.... иначе представяте ли си всички онези хора, които си хвърлят мтелските карти в срок от 1 седмица примерно? МТЕЛ вече са се уверели, че така зарибяват хората да им останат верни с безплатните нощи, пък и нямат големи загуби от тези фрий прими. Аз съм с такава прима и честно казано ако на 1.08 вечерта след 21.00ч не ми е безплатно - хвърлям примата и отивам вероятно при друг оператор.
Вярвам че ще ги удължат, ама само МТЕЛ си знае!
Вярвам че ще ги удължат, ама само МТЕЛ си знае!
какво ли ще измислят този път?!?
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Да бе, защо да я удължават тая работа с безплатните прими? Те така безкрайно ли ще ги продъжват месец след месец?
МТЕЛ вече достатъчно гювеч ви пусна, няма цял живот. Кой приказвал след 21.00ч - приказвал. От първи август сте на абонаментни планове, ако не искате да пращате скъпи и прескъпи минути с примата! Свърши тя авантата - дотука бяхте!
МТЕЛ вече достатъчно гювеч ви пусна, няма цял живот. Кой приказвал след 21.00ч - приказвал. От първи август сте на абонаментни планове, ако не искате да пращате скъпи и прескъпи минути с примата! Свърши тя авантата - дотука бяхте!
завистниците нямат място тук
с Примата ми е много по ефтино,направил съм си сметка
с Примата ми е много по ефтино,направил съм си сметка
-
- Регистриран: 31 май 2004, 01:19
Е аз не ти завиждам, все ми е едно, просто исках да изразя мнение, че едва ли австрлийските евреи ще се прецакат да удължат промоцията или там каквото му казвате. Аз не съм завистник, и на мен ще ми е гот да си говорят хората евтино, то и мене ме засяга така или иначе.
Но не вярвам да има продължение, въпреки че ако го направят - печелят верността на клиентите си, страхотен търговски трик е.
Но няма да го направят... МТЕЛ са кръвопийци, без полза нищо не правят.
Но не вярвам да има продължение, въпреки че ако го направят - печелят верността на клиентите си, страхотен търговски трик е.
Но няма да го направят... МТЕЛ са кръвопийци, без полза нищо не правят.