Ще се възползвате ли от преносимостта на номерата?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Ще се възползвате ли от преносимостта на номерата?

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2008, 10:46

какви "като мене"???

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2008, 12:25

Aaaa, сещам се - такива като мен, които не изгарят от желание да се отърват от Мтел и да минат на Вива.... И които нямат намерение да ползват преносимостта...

Ми по същата логика аз мога да кажа "докато има такива като теб, дето не си купуват нови Мерцедеси", цената им ще остава висока....

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 мар 2008, 12:38

Ами нормално е цените да се диктуват от търсенето ;-))) във всичко е така.
Мерцедеси, телефони........ Моите клиенти докато купуват на тази цена, нямам намерение да я намалям, да не вземаме под внимание, че всичко поскъпва ;-)))
Ами даааааааааа ;-)))))

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Мнение от fish_bone » 26 мар 2008, 12:41

Така и не разбрахме какво продаваш, току виж намериш нови клиенти във форума :) :)

KOBRETI

Мнение от KOBRETI » 26 мар 2008, 15:12

Абсолютно си прав - трябва да си ненормален, за да си намалиш цените без да ти скочи оборота... Просто не разбрах онзи индивид в какво ме обвинява... В това, че не искам да се възползвам от преносимостта? Ха-ха-ха...

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 26 мар 2008, 15:57

Клиентите ми не са в БГ. Да работиш за вътрешния пазар си е чиста загуба на време.
Дори и "загуба" на пари.
;-))))
Както и да е.

Има много разочаровани от мобилните оператори - ДОРИ И АЗ. Но поради липса на алтернатива трябва да се адаптира човек и да извлече най-изгодното за себе си от деаствителността ;-))) кофти е, но ако има "бойкоти", то за това е нужно СОЛИДАРНОСТ, разбиране И ПОДКРЕПА.
Задружно о общи усилия да се промени нещо.

Колко от вас ще се включат в инициативата (ако има подобна), да не ползват мобилния си за 2-3ч., та дори за ден? В знак на протест?
АЗ ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ - НИКОЙ !!!
Няма да има и ромяна ;-))) заинтересованите ще си плащат за да им "прокарват и реализират" интересите, а потребителя ще "руптае" (безпомошно).

Както моб. оператори, така и всичко се крепи в тая държава (и навсякаде) от потребителя (избирателя - НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО). Няма от МАРС да доидат кинтите. ВЪШКАТА ЩЕ "ДЕБЕЛЕЕ" КОЛКОТО ПОВЕЧЕ КРЪВЧИЦА "ТОЧИ" ;-)))

Отговори