Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
OnePlus 3 е много хубав телефон, ако имаш възможност си го поръчай.
Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]а какво ще кажете за наскоро излезлия one plus 3 ?[/Quote]
[Quote]Всички ревюта, които гледах, казват, че е добър във всяко отношение - няма най-добрата камера, звук, екран или батерия, но като цяло е пълен комплект от отлични неща, както подобава на един флагман. А и тези 6GB RAM си казват думата - може би е най-добрия Андроид телефон за мултитаскинг. В едно ревю изпробваха колко тежки игри може да се пуснат и да ги запази в паметта, преди да започне да ги презарежда - мисля, че до 8 изкара без презареждане.
С този дизайн и хардуер (и за тези пари) мисля, че вече наистина може да мине като алтернатива, на който и да е флагман на голяма компания. [/Quote]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p-EeUyFJJtM&feature=youtu.be[/Youtube]
Official OnePlus 3 camera samples reveal a compelling camera - http://www.gsmarena.com/official_oneplus_3_camera_reveal_a_compelling_camera_experience-news-18828.php
[Quote]Всички ревюта, които гледах, казват, че е добър във всяко отношение - няма най-добрата камера, звук, екран или батерия, но като цяло е пълен комплект от отлични неща, както подобава на един флагман. А и тези 6GB RAM си казват думата - може би е най-добрия Андроид телефон за мултитаскинг. В едно ревю изпробваха колко тежки игри може да се пуснат и да ги запази в паметта, преди да започне да ги презарежда - мисля, че до 8 изкара без презареждане.
С този дизайн и хардуер (и за тези пари) мисля, че вече наистина може да мине като алтернатива, на който и да е флагман на голяма компания. [/Quote]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p-EeUyFJJtM&feature=youtu.be[/Youtube]
Official OnePlus 3 camera samples reveal a compelling camera - http://www.gsmarena.com/official_oneplus_3_camera_reveal_a_compelling_camera_experience-news-18828.php
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
[Quote]OnePlus 3 е много хубав телефон, ако имаш възможност си го поръчай.[/Quote]
Защо толкова бързо си изтри написаните глупости?!
Да, имам възможност, но ще ти кажа защо няма да го направя:
1. Екран 5.5"
2. Малка (за моите стандарти) батерия - 3000 мАч.
3. Няма слот за карта памет (SD Card)
... и т.н и т.н. все компромиси за една "играчка"... :D:D:D
Защо толкова бързо си изтри написаните глупости?!
Да, имам възможност, но ще ти кажа защо няма да го направя:
1. Екран 5.5"
2. Малка (за моите стандарти) батерия - 3000 мАч.
3. Няма слот за карта памет (SD Card)
... и т.н и т.н. все компромиси за една "играчка"... :D:D:D
OP3 е един от малкото телефони, които комбнират добри характеристики, чист Android, добра кемра и сносна батерия. Освен това, не трябва да се забравя и добрата поддръжа от XDA. Не виждам защо си мислиш, че не е хубав телефон? Това, че не ти върши работа, категорично не значи, че е лош. За парите си е едно от най-добрите предложения на пазара. Защо, ти какво би избрал пред него?
Re: Re: Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
OP3 е един СТРАХОТЕН Смартфон и с две ръце бих подкрепил всеки един решил да си го купи! Написах защо на МЕН не ми върши работа (след глупостите които написа [B]cava[/B] за морето, шамандурите и т.н.). Още на втора страница от темата съм дал моя "фаворит", но там също ме спира екрана - 5.5", не ми е комфортно на повече от 5" (дори и на тях по някой път не ми е удобно с една ръка). Съжелявам ако съм се изразил погрешно или ти не си успял да проследиш хронологията на мненията ни с [B]cava[/B].
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Re: Що е това китайски смартфон и има ли той почва у нас
Има на снимка котка,която си стои и я питат-Какво правиш?
Нищо,китайците направиха всичко...
Като гледам колко страници се дъвчите...
Нищо,китайците направиха всичко...
Като гледам колко страници се дъвчите...
[Quote]Като гледам колко страници се дъвчите...[/Quote]
Нали знаеш, че в спора се ражда истината. Няма (жив) човек който да знае ВСИЧКО!
[Quote]
"Only the dead have seen the end of war"? - Plato[/Quote]
Мисля няма нужда от превод, казал го е Платон.
В този ред на мисли, Ванката намери (предполагам) много добър отговор на въпроса си (надявам се и не само той). Това, че от време на време си правим и "вятър на устата" е за разтоварване от ежедневието... ;)
Нали знаеш, че в спора се ражда истината. Няма (жив) човек който да знае ВСИЧКО!
[Quote]
"Only the dead have seen the end of war"? - Plato[/Quote]
Мисля няма нужда от превод, казал го е Платон.
В този ред на мисли, Ванката намери (предполагам) много добър отговор на въпроса си (надявам се и не само той). Това, че от време на време си правим и "вятър на устата" е за разтоварване от ежедневието... ;)
[Quote]Защо толкова бързо си изтри написаните глупости?![/Quote]
Няма нужда да си пиша с глу*ак като тебе, такива като тебе изгониха всички нормални от форума.
Давай пиши си, форума е твой.
Всички обаче те мразят, ето ти един факт, нали обичаш фактите.
Айде дивей си на воля, така или иначе живот нямаш освен този форум в който сам си говориш.
Няма нужда да си пиша с глу*ак като тебе, такива като тебе изгониха всички нормални от форума.
Давай пиши си, форума е твой.
Всички обаче те мразят, ето ти един факт, нали обичаш фактите.
Айде дивей си на воля, така или иначе живот нямаш освен този форум в който сам си говориш.
@[B]muamamu1[/B] - Ето за това ти отговорих в Бележки, този път го имам документирано и го прикачам, всеки вече се е сетил КОЙ е [B]cava[/B], надявам се модераторите да вземат правилното решение!
[Quote]В този ред на мисли, Ванката намери (предполагам) много добър отговор на въпроса си (надявам се и не само той).[/Quote]
Темата я направих за вас. Вие да си я разработите, всеки от вас да напише, какво мисли относно китайските предложения.
Лично за себе си съм си направил някои изводи, които споменах още в първия си пост. Ако аз бих тръгнал сега да си купувам китаец, ще бъде най-висок клас, стига сервизирането да е на ниво, (както се разбра вече че е) и добра къстъм поддръжка. Руут в тези случаи е задължителен. Бих поставил на първо място One Plus 3 - невероятен дизайн и топ характеристики.
Аз, Росене, не купувам най-скъпото за гъзария. Аз купувам възможно най-добрия хардуер, но държа устройството ми да има и добра визия. Лично за себе си, си направих извода, че това което ми е нужно от света на андроид се покрива в границата до 800лв. 800лв. разхвърлени на всеки 2-3 години са нищо пари. Ще го ползвам и за "работен кон", както обичаш да казваш, но ще го ползвам и за лично удовлетворение.
Адски много ми хареса OP3, но във виртуалната ми граница от 800лв. попадат и няколко други топ модела: LG G4, Note 4 (невероятен фаблет от Samsung), Motorola Moto X Style, LG Nexus 5X (въпреки малкия си размер) и др.
Може и да греша в преценката си, но това е което мисля по въпроса.
Темата я направих за вас. Вие да си я разработите, всеки от вас да напише, какво мисли относно китайските предложения.
Лично за себе си съм си направил някои изводи, които споменах още в първия си пост. Ако аз бих тръгнал сега да си купувам китаец, ще бъде най-висок клас, стига сервизирането да е на ниво, (както се разбра вече че е) и добра къстъм поддръжка. Руут в тези случаи е задължителен. Бих поставил на първо място One Plus 3 - невероятен дизайн и топ характеристики.
Аз, Росене, не купувам най-скъпото за гъзария. Аз купувам възможно най-добрия хардуер, но държа устройството ми да има и добра визия. Лично за себе си, си направих извода, че това което ми е нужно от света на андроид се покрива в границата до 800лв. 800лв. разхвърлени на всеки 2-3 години са нищо пари. Ще го ползвам и за "работен кон", както обичаш да казваш, но ще го ползвам и за лично удовлетворение.
Адски много ми хареса OP3, но във виртуалната ми граница от 800лв. попадат и няколко други топ модела: LG G4, Note 4 (невероятен фаблет от Samsung), Motorola Moto X Style, LG Nexus 5X (въпреки малкия си размер) и др.
Може и да греша в преценката си, но това е което мисля по въпроса.
Samsung GALAXY S22 Ultra